Harvest Caye

Harvest Caye in Zuid-Belize is de belangrijkste eilandbestemming van het Caribisch gebied. Harvest Caye is het privé eiland van Norwegian Cruise Line. Dompel jezelf onder in natuurlijke schoonheid en cultuur op een oase van 75 hectare met een uitgestrekt zwembad met een bar in het water, een zoutwaterlagune voor watersporten, een exclusief strand van 7 hectare en spannende excursies aan wal, variërend van tokkelen over het eiland tot snorkelen ’s werelds op een na grootste barrièrerif.

Bezienswaardigheden in Harvest Caye

  • Markt plekje
  • The Flighthouse
  • Harvest Caye poort
  • Strand
  • Natuurpark
  • Blue Morpho Butterfly Sanctuary
  Belize-Harvest-Caye-cruise-haven-overzicht-eiland  

Beste tijd voor een cruise naar Harvest Caye

De beste reistijd voor Belize zijn de maanden december tot en met april, waarin de maanden januari tot en met april het droogst zijn.

Algemene informatie over Harvest Caye

Valuta
De valuta op Harvest Caye is de Beliziaanse Dollar, hoewel de Amerikaans Dollar ook vaak wordt geaccepteerd.

Haveninformatie
NCL Norwegian ontwikkelde een premium Caribische cruise-eilandbestemming in Harvest Caye, Belize. De exclusieve aanloophaven van NCL beschikt over een strand, een uitgestrekt zwembad met privécabana’s, een zoutwaterlagune (voor watersporten), vier à-la-carte geprijsde drank- en eetgelegenheden, jachthavenpier, vuurtoren (met 2 tokkellijnen). De voorzieningen en diensten van de hoogste kwaliteit worden geleverd aan NCL-gasten in een van de rijkste ecosystemen van het Caribisch gebied.

Harvest-caye-port   Port Coral Belize-map

Tip(s) van Captain Cruise

Captain Cruise geeft u graag een speciale tip voor Harvest Caye. Ga gezellig paddleboarden in een rustig watergebied op het eiland. Het kost $29 dollar.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan