Mexicaanse Riviera

Cruises naar Mexico en Midden-Amerika zijn gelegen in de Stille Oceaan en de Zee van Cortez of in de Caribische Zee. Verken steden zoals de Mexicaanse Rivièra, Nicaragua en Costa Rica, maar ook in de regio Yucatan in Mexico, Belize, Honduras en Guatemala.

Cruises aan de Pacifische kant van deze regio vertrekken voornamelijk uit Californië en vinden meestal aan de kust droger weer en meer bergachtig terrein. Vissen, paardrijden op het strand, parasailen en vele andere sporten zijn er in overvloed. Of kies voor een cruise in Mexico en Midden-Amerika die vertrekt vanuit havens in Florida, Galveston of New Orleans. U zult een vochtiger klimaat, weelderige natuur, warmte, kristalhelder water vinden om te zwemmen, snorkelen en duiken. In dit gebied wordt een breed scala aan excursies aangeboden, van duiken en snorkelen in Roatan tot ziplinen in de jungle van Belize tot wandelen in de verbazingwekkende nationale parken van Costa Rica. Rondleidingen door oude Maya-ruïnes in Uxmal, Chichen Itza en Tulum zijn ook populair, en sommige cruises in Mexico en Midden-Amerika stoppen bij, of doorkruisen het Panamakanaal.

De meeste cruises duren tussen de 5 en 14 nachten.

Beste tijd

Cruises in Mexico en Midden-Amerika zijn het hele jaar door beschikbaar.

Populaire bezienswaardigheden

  • Puerto Limon – Costa Rica – Dit eiland heeft zoveel nationale parken! Laat u meenemen door een lokale gids die u van alles kan vertellen over de flora en fauna!
  • Belize – U zult vele tempels tegen komen. Bezoek de Maya Ruines van Altun Ha. Er zijn diverse lokale tours of boek een excursie van de rederij!

Vliegreis

Naar Florida moet u rekenen op een vliegreis van 10 uur. Naar New Orleans is dit langer, rond de 16 uur met een tussenstop. Wij raden uw aan om minimaal 1 nacht van te voren in uw vertrekhaven te zijn. Zo kunt u ontspannen aan uw vakantie beginnen!

 Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan