Cruise met Hapag Lloyd Cruises

Algemene informatie
Hapag-Lloyd Cruises is een zeer bijzondere cruiserederij met twee verschillende gezichten. Enerzijds vaart zij met de expeditie schepen van maximaal 200 gasten, anderzijds met de meest luxe cruiseschepen ter wereld EUROPA en EUROPA 2 met maximaal 500 gasten.

Twee verschillende vormen van cruisen, echter beide met de hoogst mogelijk service standaard ter wereld. Hapag-Lloyd Cruises is een Duitse kwaliteitsrederij (de voertalen aan boord zijn Duits en Engels) en heeft talloze internationale onderscheidingen mogen ontvangen.

De belangrijkste is zonder meer: beste cruiseschip ter wereld. Een onderscheiding die zowel de EUROPA (al meer dan 15 keer) als de EUROPA 2 heeft ontvangen. Wanneer u aan boord komt kunt u genieten van werelds bekroonde beste service van het vriendelijke personeel. De fooien zijn reeds bij uw cruiseprijs inbegrepen!

Schepen
De vijf relatief kleine cruiseschepen beschikken ieder over een eigen karakter en bieden 5 sterren-plus service. Geen enkele andere cruiserederij kan zich meten met Hapag-Lloyd Cruises. De crew aan boord doet er alles aan om uw dromen te laten uitkomen. Captain Cruise is trots u dit prachtige unieke product te mogen aanbieden.

Bestemmingen
De rederij heeft haar schepen varen in Europa, Oostzee, Caribbean, Australië & Fiji , Alaska, Zuid Amerika en Canarische Eilanden. Tijdens de cruises bezoeken ze de meest mooie plekjes, omdat het kleinere schepen zijn komen ze op de bijzondere plekken.
Wanneer u vaart met de expeditie schepen kunt u aan wal met de kleine zodiacs, om zo zelf deel uit te maken van de prachtige natuur bij o.a. Groenland, Antarctica en het Amazonegebied.

Accommodatie (Hutten)
Wanneer u een cruise maakt met Hapag Lloyd cruises vaart u in luxe. Uw hut is voorzien van alle gemakken.

Culinair
U zult ook op smaakontdekking gaan wanneer u een cruise maakt met deze rederij. U kunt genieten van heerlijke maaltijden op Michelin sterren niveau! De MS Europa II heeft maar liefst 7 restaurants waar u uit kunt kiezen.

THE WORLD AHEAD OF US

 

Kinderen
Kinderen vanaf 8 jaar mogen mee varen aan boord van de schepen van Hapag Lloyd in Europa. De leeftijd voor de overige bestemmingen is 2 jaar. De Europa en Europa 2 hebben uitgebreide kinderfaciliteiten. Er worden zelfs speciale excursies georganiseerd voor kinderen!

Activiteiten & Entertainment
Verwacht geen uitbundige shows bij Hapag-Lloyd Cruises. Alles is ingetogen, maar wel van ongekend hoog niveau. Op de beide Europa cruiseschepen een 1e klas cultureel programma met lezingen en films. ’s Avonds in de barlounge populaire dansmuziek, in het theater Musical-Gala’s en Big Band Jazz. De Ocean Spa is beroemd en de fitness is van alle mogelijke moderne apparatuur voorzien.

Op de beide expeditie schepen heerst een sportieve en avontuurlijke sfeer. De verzameling boeken in de bibliotheek is zeer groot. Interessante lezingen over het natuurgebied dat de volgende ochtend zal worden bezocht. Vanzelfsprekend is er een (kleine) bar. Het eten is uitstekend. De whirlpool, sauna en fitnessroom zijn comfortabel. Mountainbikes en snorkelsets zijn tot ieders beschikking.

Aan boord van de Europa-schepen zult u louter de bovenlaag van de wereldbevolking ontmoeten. Boeiende mensen met een brede interesse en ruime financiële middelen. Omdat er slechts 400 passagiers aan boord zijn, hebben veel passagiers plezierig contact met elkaar.

Aan boord van de Expeditie-schepen treft u vanzelfsprekend avontuurlijke mensen, die fit genoeg zijn om in een kleine Zodiac aan land te gaan voor een expeditie te voet. Zij hebben allen een bovenmatig interesse voor natuur en cultuur.
Hapag-Lloyd Cruises zorgt voor ‘once in a lifetime’-ervaringen, die stiekem door vaste klanten keer op keer genoten worden. Heeft u eenmaal gecruiset met Hapag-Lloyd Cruises, dan wilt u nooit anders meer dan cruisen met Hapag-Lloyd Cruises.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan