Cruise met Celebrity Cruises

Algemene informatie
Een Celebrity cruise belooft exotische bestemmingen, luxe interieurs en een unieke ‘lifestyle’ aan boord. De prachtig ingerichte schepen en de buitengewone service zorgen ervoor dat u van ieder moment kan genieten. Van uw persoonlijke hut-steward tot de kelner bij het zwembad en de sommelier in het restaurant, overal treft u vriendelijke gezichten, die als enig doel hebben uw wensen te vervullen. Vele mensen kiezen voor een cruise met één van de negen indrukwekkende schepen van Celebrity Cruises, die voor een vijf-sterren rederij opvallend gunstige tarieven hanteert.

 

 

Celebrity Cruises Logo

Bij Celebrity Cruises geniet u standaard van het “Always Included”  In dit standaard tarief zitten drankjes, fooien en WiFi. U geniet zonder zorgen van heerlijke cocktails, wijn, bier frisdrank en koffiespecialiteiten. U blijft op de hoogte met Social Media, email en internet en u hoeft zicht geen zorgen te maken om de fooien die op de boordrekening tevoorschijn komen! Kortom, heerlijke luxe aan boord van Celebrity Cruises!

Als u een Celebrity-fan bent, maar graag een meer intieme ervaring wilt, probeer dan haar kleinere Xpedition-klasse, voor maar 100 passagiers. Met deze schepen verzorgt Celebrity exclusieve cruises langs de Galapagos Eilanden. In tegenstelling tot vele expeditie schepen van andere rederijen, heeft het voordelen zoals jacuzzi’s, een formele eetkamer, gratis drankjes en natuurlijk de service van Celebrity Cruises.

 

Celebrity-Silhouette-Labedee-Cruiseschip-Cruise

 

Bestemmingen
De kleine aanwinsten aan expeditie schepen (minder dan honderd gasten), garanderen een intieme sfeer, te midden van de ongerepte en unieke Galàpagos-eilanden. Hierbij wordt een unieke natuurcruise gecombineerd met de klasse van Celebrity Cruises.
De andere klasse schepen komen op vele mooie plekjes. De Chileense fjorden, het Caraïbische palmenstranden, Europese hoofdsteden, de gletsjers in Alaska en de unieke Oostzee met haar magische steden.

Accommodatie (Hutten)
De hutten van Celebrity Cruises zijn modern ingericht met een slim design en knusse banken.
Bij de conciërge-class balkon-hutten heeft u voorrang bij het inchecken en is er een speciale conciërge. De Aquaclass hutten zijn geïnspireerd op de Canyon Ranch Spa. U mag ook exclusief gebruik maken van het Aquaclass specialiteitenrestaurant Blu. Op de nieuwe Celebrity Edge zijn er luxueuze verblijven met 2 verdiepingen met directe toegang tot het Retreat zonnedek.

Culinair
Lang genieten van een onvergetelijke maaltijd is één van de grootste geneugten in het leven. Celebrity Cruises staat bekend om haar uitstekende keuken, overzien door topkok Michel Roux. Als u de voorkeur geeft aan a la carte maaltijden, dan kunt u voor ontbijt, lunch en diner terecht aan uw vaste tafel bij uw vertrouwde ober in het indrukwekkende twee dekken hoge restaurant.

In het informele buffetrestaurant kunt u altijd terecht voor een huisgemaakt pastagerecht een middernachtsnack of een overheerlijke sandwich. En voor een heel bijzondere culinaire ervaring begeeft u zich op de schepen in de Millennium klasse naar het specialiteitenrestaurant. U zult dan beamen dat Michel Roux niet voor niets zo’n beroemde chef-kok is geworden!

MODERN LUXURY

 

Kinderen
Kinderen bij Celebrity Cruises zijn welkom. Er zijn geen speciale kindertarieven en zij betalen gewoon de 3e of 4e persoonsprijs in de hut. Voor kinderen van 3-17 jaar zijn er speciale kinderprogramma’s samengesteld. Er zijn zelfs kids-only gedeeltes zoals de ‘Shipmates Fun Factory, jongeren center en zwembaden. U kunt u kinderen achterlaten bij de speciaal getrainde personeelsleden.

Activiteiten & Entertainment
Als het gaat om tot rust te komen, staat de luxe Canyon Ranch Spa Club volledig tot uw beschikking. Het aantal schoonheidsbehandelingen in de schitterende Spa is ongeëvenaard; er is zelfs een heel scala aan acupunctuur behandelingen.

Als u liever wat actiever bent, kunt u een ochtendduik nemen in één van de zwembaden of een paar rondjes op het dek rennen. Uiteraard kunt u ook terecht in de volledig uitgeruste fitness-ruimte.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan