Port Canaveral (Florida)

Port Canaveral is de gateway naar centraal Florida, het heeft toegang naar de mooie pretparken en de entertainment complexen van Orlando, de spectaculaire wonderen van de Kennedy Space Center en de natuurlijke leefomgeving van de krokodillen en zeekoeien. Cruising uit Port Canaveral is ongelooflijk populair. In 2006 zijn en ongeveer 4,5 miljoen mensen opgestapt om een cruise te maken.

Bezienswaardigheden in Port Canaveral

  • Beleef met de hele familie de wonderen van de Kennedy Space Center Zie, hoor en voel NASA’s mooie verleden, inspirerende heden en spannende toekomst. Wandel door de Rocket Garden, huis van Apollo en Gemini-era raketten, en replica’s van de space shuttle.
  • Maak een spannende en educatieve airboat tour door centraal Florida’s Everglades. Net als u diep door de wildernis reist, glijdt u over een zee van gras door het frisse water met het eco-systeem van Bald Cyress Swamp waar krokodillen en ander wild leeft.
  • Echte Floridianen vieren Florida’s wildfeest. Er zijn niet veel plaatsen waar er meer wild is dan de Everglades.
  • Ervaar Cocao strand, bekend gemaakt door “I Dream of Jeannie” het is een klein stukje rijden van Port Canaveral en het ligt ten zuiden van het Kennedy Space Center. U word gecharmeerd door de unieke winkels, vele parken en kilometers strand.

Verenigde-Staten-Florida-port-canaveral-stad.jpg   Verenigde-Staten-Florida-port-canaveral-pelikaan-vogel-zee   Verenigde-Staten-Florida-port-canaveral-haven.jpg

Beste tijd voor een cruise naar Port Canaveral

De beste reistijd voor Port Canaveral, Florida, is heel het jaar door.

Algemene informatie over Port Canaveral

Valuta
De valuta van Port Canaveral is de Amerikaanse dollar.

Haveninformatie
Behalve dat het een grote cruisehaven is, is Port Canaveral ook een van de grootste zee- en vrachthavens van de Verenigde Staten. Gemiddeld komen er dagelijks 10 cruiseschepen de haven binnen. De volgende cruisehavenkaart toont de infrastructuur van de haven van Canaveral, de locatie van terminalfaciliteiten, verbindingswegen en vervoersverbindingen naar Orlando City.

Verenigde-Staten-Florida-port-canaveral-cruise-haven-map   Verenigde-Staten-Florida-port-canaveral-cruise-havenRegelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan