Deluxe kleinschalige 6 sterren cruises

Cruisespecialist C&O Travel heeft zich gespecialiseerd in cruisevakanties  met deluxe kleinschalige 6 sterren schepen.

Zo vaart u met schepen met maximaal 800 medepassagiers naar de kleinere intieme cruisehavens.
Ons deluxe team Maaike, Michelle en Nicole staan garant voor service op detailniveau.

 

Cruiseschip-Sirena-Oceania Cruises-Pool

Oceania Cruises

Oceania Cruises is de rederij die staat voor elegantie en klasse. De zes middelgrote schepen, met maximaal 684 of 1250 gasten aan boord, nemen u mee naar de meest bijzondere plekken op de wereld. Zo bezoeken ze o.a. kleine en pittoreske havens waar grote schepen niet aan kunnen meren. Ook blijven de schepen van Oceania Cruises langer in de haven liggen zodat u optimaal kunt genieten van de tijd aan wal.

Aan boord staan elegantie, persoonlijke service en ontspanning voorop, geen lawaai, geen omroepen, geen animatie voor kinderen, maar wel alle facetten van grotere schepen. U wordt culinair verrast en geniet van “The Finest Cuisine at Sea” een waaier aan verfijnde en exclusieve gerechten die ook in de specialiteitenrestaurants geserveerd worden en waarvoor u geen toeslag betaalt. Er heerst een elegante, casual sfeer aan boord en er zijn geen gala avonden.

Wilt u meer informatie over Oceania Cruises, klik hieronder op de knop.

Azamara Club Cruises

Azamara Club Cruises vult het gat in de deluxe categorie cruiseschepen en valt te positioneren tussen het premium en ultra luxe cruise segment. De intieme, sfeervolle schepen van Azamara Club Cruises, die allen plaats bieden aan ongeveer 702 passagiers, zijn zeer luxueus en bieden een uitmuntende service, excursies, en entertainment met de nadruk op het welzijn van haar gasten in al zijn aspecten en een sublieme keuken aan boord. Voor iedere twee gasten staat gemiddeld één bemanningslid ter beschikking.

Azamara Club Cruises bied voor haar gasten Exclusieve en unieke excursies onder leiding van ‘Excursie Experts’, welke naadloos aansluiten op uw totale cruise belevenis. Op elke afvaart organiseert Azamara Club Cruises hun populaire poolside party, een diner en muzikale avond, rondom de “Poolside”

Meer informatie over Azamara Club Cruises, klik hieronder op de knop.

Seabourn

Aan boord van een Seabourn schip waant u zich in ultieme luxe. Het culinaire niveau aan boord zal uw dromen overtreffen, met diners op topniveau in een bijzonder smaakvolle restaurants. Alle maaltijden worden geserveerd met passende en zeer goede wijnen, welke uiteraard inclusief (in uw reissom) zijn. De aangeboden service van de vriendelijke bemanning is vlekkeloos.

De schepen beschikken achterop over een Marina platform van waaraf watersporten als surfen, zwemmen, waterskiën en duiken kunnen worden beoefend. Het Marina platform wordt bij geselecteerde afvaarten / vaargebieden gebruikt. Een cruise met Seabourn staat voor intieme schepen, bijzondere bestemmingen, persoonlijke service en het all-inclusive concept.

Meer informatie over Seabourn, klik hieronder op de knop.

Silversea

De persoonlijke service, de intieme sfeer op de kleinschalige cruiseschepen van cruiserederij Silversea, het All inclusive concept, dit alles garandeert u een geweldige verwennerij. Een cruise aan boord van Silversea is van sublieme klasse, u geniet van overheerlijke diners, interessante lezingen, klassieke optredens, transfers naar het centrum van de havenplaats en uiteraard van uw luxe suite.

Intieme, boutique cruiseschepen met alleen suites, waarvan maar liefst 80% voorzien van eigen teakhouten balkon. U geniet van uitzonderlijke butlerservice, die is inbegrepen bij alle suites, evenals de fooien. Maar liefst 800 bestemmingen worden aangedaan, waarbij geen enkel continent wordt overgeslagen. De intieme, ultraluxe cruiseschepen van Silversea kunnen door smalle wateren varen, pal naar het hart van een stad, of aan een pier aanleggen waar anderen voor anker moeten gaan.

Meer informatie over Silversea, klik hieronder op de knop.

 

Cruiseschip-Silver Whisper-Silversea Cruises-Restaurant La Terrazza Deck

Meer info

 

 

Cruiseschip-Le Jaques Cartier-Ponant-Deck

Ponant Yacht Cruises

De vloot van Ponant bestaat uit 12 schepen met slechts 32 tot 132 hutten. Aan boord kunt u genieten van vele technische snufjes. Ponant heeft nog 1 traditionele driemaster. Bent u op zoek naar een luxe cruise vakantie? Dan bent u bij Ponant Yacht Cruises zeker aan het juiste adres.

U kunt genieten van heerlijke Franse gerechten en uitmuntende service aan boord! De schepen komen in bijzondere havens waar u een tal van excursies te wachten staat. Gaat u mee de markt op met de Chef-kok, of gaat u mee aan boord van een Zodiac en bekijkt u de ongerepte natuur? Het kan allemaal bij Ponant!

Tijdens sommige cruises mogen gasten mee beslissen naar welke bestemming er gevaren wordt! Zeer uniek dus!

Meer informatie over Ponant Yacht Cruises, klik hieronder op de knop.

 

Cruiseschip-Hanseatic Inspiration-Hapag-Lloyd Cruises-Schip

Hapag-Lloyd Cruises

Hapag-Lloyd Cruises is een zeer bijzondere cruiserederij met twee verschillende gezichten. Enerzijds varen ze met luxe expeditieschepen, zoals HANSEATIC NATURE en HANSEATIC INSPIRATION, anderzijds met de meest luxe cruiseschepen ter wereld MS EUROPA en MS EUROPA 2. Twee verschillende vormen van cruisen, echter beide met de hoogst mogelijk service ter wereld.

Hapag-Lloyd Cruises is een Duitse kwaliteitsrederij (de voertalen aan boord zijn Duits en Engels) en heeft talloze internationale onderscheidingen mogen ontvangen. De belangrijkste is zonder meer: beste cruiseschip ter wereld. Een onderscheiding die zowel de MS EUROPA (al meer dan 15 keer) als de MS EUROPA 2 heeft ontvangen.

Wilt u meer informatie over Hapag LIoyd cruises, klik hieronder op de knop.

Regent Seven Seas

Ultieme verwennerij, dat betekent All inclusive zoals All inclusive bedoeld is. Geen rijen, geen eenvormig voedsel, geen bandje om, geen goedkope wijn. Nee, Regent Seven Seas weet zijn klant op waarde te schatten. Heerlijke gerechten, met bijpassende wijnen, iedere avond is het weer een ware traktatie!

Met hun 5 mooie, middelgrote schepen met elk zijn eigen karakter en passagiersaantallen van 490 tot 750 is het persoonlijke element ruim aanwezig.

Met de luxe uitstraling krijgen de passagiers een andere cruise belevenis. Laat u verwennen door de uiterst gastvrije bemanning en geniet van ‘Live of Luxury’ aan boord. 

Meer informatie over Regent Seven Seas, klik hieronder op de knop.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan