Bermuda

Durft u het aan? Naar de beroemde Bermuda driehoek? Bermuda behoort tot de zelfbesturende Britse afhankelijkheid die het leven op het eiland combineert met de juiste Engelse tradities. Vaar naar Bermuda en zie sprankelend blauw water en roze zandstranden, en hibiscus- en bougainville-bloemen voor mooie pastelkleurige huisjes. Als u door Bermuda vaart, zult u ook merken dat de afternoontea een dagelijks ritueel is, rechters nog steeds pruiken dragen en cricket een geliefde sport is.

In tegenstelling tot cruises in het Caribisch gebied, worden cruises in Bermuda streng gecontroleerd om de drukte tot een minimum te beperken. Vanwege beperkingen op het aantal passagiers dat in Bermuda van boord kan gaan, is het niet ongebruikelijk dat Bermuda-cruisemaatschappijen het aantal hutten met drie- of vierpersoonsbezetting beperken. Wilt u met uw gezin in de zomervakantie naar Bermuda? Boek u familie hut dan vroeg van te voren zodat u niet mis grijpt!

De meeste cruises naar Bermuda duren zeven nachten en schepen brengen doorgaans drie nachten door op het eiland. Sommige schepen blijven in één haven, terwijl andere mogelijk tot drie Bermuda-cruisehavens aandoen.

Bermuda is een uiterst populaire golfbestemming met een aantal van de mooiste greens ter wereld. Omdat schepen meerdere dagen in de haven blijven, is het gemakkelijk om starttijden in te plannen wanneer u op Bermuda vaart.

Beste tijd

Het cruiseseizoen in Bermuda duurt van eind april tot oktober.

bermuda-st george-strand-horseshoe bay

Populaire bezienswaardigheden

  • Kings Warf –  Huur een Kajak of ga mee op één van de vele katamarans om de mooie natuur te zien.
  • Hamilton – Ocean Discovery Centre, een mooi museum dat u meer verteld over de historie van Bermuda!

Vliegreis 
De meeste cruises naar Bermuda vertrekken vanuit Boston of New York City. Zorg dat u hier een dag van te voren aanwezig bent. Een cruise naar Bermuda kunt u goed combineren met een City trip naar New York!Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan