Ocean Cay MSC Marine Reserve

Ocean Cay ligt in de Bahama’s. Het eiland werd gebouwd eind jaren 60 begin jaren 70. Het is dus een kunstmatig eiland. Het werd gebruikt voor industiële zandwinning. Nu is het een privé eiland van de MSC Marine Reserve voor de cruises van MSC Cruises.
Om het eiland is een koraalkwekerij om te zorgen dat er nieuw aan te moedigen.

Bezienswaardigheden in Ocean Cay

  • Heerlijk relaxen op het strand. Er zijn ligbedden aanwezig voor extra gemak.
  • Snorkelen en andere watersporten in het kristal heldere water. Er is dicht bij een scheepswrak waar het snorkelen heel leuk is.
  • Danslessen, tournooien en nog meer activiteiten.
  • Livemuziek of Dj’s.
  • Bahamiaanse winkel & markt. Voor unieke souvenirs.

bahamas-MSC-Cruises-prive-eiland-Ocean-Cay-MSC-Marine-Reserve-eiland-zee.jpg

Beste tijd voor een cruise naar Ocean Cay

De beste reistijd om naar Ocean Cay MSC Marine Reserve, Bahama’s, te gaan is van december t/ april.

Algemene informatie over Ocean Cay

Valuta
De betalingen op het eiland gaan door middel van uw cruise card. Alleen op de markt kunt u geen gebruik maken van de cruise card en dient u te betalen met de Amerikaanse dollar (USD).

Haveninformatie
De infrastructuur van het MSC privé-eiland omvat een speciaal gebouwde aanlegsteiger en 1 ligplaats. MSC-schepen kunnen direct op het eiland aanmeren, in tegenstelling tot passagiers die via tenderboten van de voering naar de kust worden vervoerd / overgezet. Lopen van het afgemeerde schip naar het verste punt van het eiland duurt ongeveer 20 minuten. Een alternatief is het gebruik van een van de elektrische karren.

bahamas-MSC-Cruises-prive-eiland-Ocean-Cay-MSC-Marine-Reserve-haven-map.jpg   bahamas-MSC-Cruises-prive-eiland-Ocean-Cay-MSC-Marine-Reserve-haven.jpg

Tip(s) van Captain Cruise
Ga als de zon ondergaat mee op een catamaran tocht. U kunt dan genieten van de heldere sterren en de mooie zonsondergang tijdens een romantische tocht.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan