Key West (Florida)

Key West is een eiland/plaats in de Amerikaanse staat Florida en wordt ook wel de countryhoofdstad genoemd. Key West is verbonden met het land door middel van een brug. De brug is zo’n 10,88 km, zo’n 7 mijl, lang het word daarom ook wel de seven mile bridge genoemd. Deze brug word veel gebruikt door de film industrie.

Bezienswaardigheden in Key West

  • Dry Tortugas National Park. Hier kunt u heerlijk duiken en snorkelen. Ook het fort Jefferson is de moeite waard om te bezoeken. Hier kunt u meer te weten voer de Amerikaanse militaire architectuur.
  • Sunset pier. Het is traditie om hier minimaal 1x per verblijf een drankje te gaan doen. Wat ook super leuk is omdat er vaak een life band optreed.
  • Old Town. Het westelijke deel is het oude deel van de stad. Hier vindt u prachtige pastelkleurige huizen met overdekte veranda’s. Deze huizen zijn afkomstig uit de twintigste eeuw.
  • Fort Zachary Taylor Historic State Park. Dit park staat bekend om zijn mooie strand en militaire geschiedenis. Dit fort is gebouwd in de 19e eeuw. Dit fort was belangrijk in de Burgeroorlog en de Spaans-Amerikaanse oorlog.

Verenigde-staten-florida-key-west-schip-zee-zonsondergang   Verenigde-staten-florida-key-west-leguaan   Verenigde-staten-florida-key-west-palmbomen-strand-zee

Beste tijd voor een cruise naar Key West

De beste tijd om naar Key West, Florida, te gaan is van januari t/m augustus en oktober t/m december.

Algemene informatie over Key West

Valuta
De valuta in de Verenigde Staten is de Amerikaanse dollar.

Haveninformatie
De meeste cruiseschepen in Key West meren aan bij The Fisherman Wharf (Mallory Square). Als alternatief heeft de cruisehaven nog twee ligplaatsen – Outer Mole Pier (Truman Waterfront Park) en Margaritaville Resort (nabij Mallory Square).

verenigde-staten-florida--key-west-haven-map.png   Verenigde-staten-florida-key-west-haven.jpg

Tip(s) van Captain Cruise
Zorg dat u met zonsondergang (afhankelijk van vertrek van het schip) op Mallory Square bent. Elke avond word het ondergaan van de zon gevierd met straat artiesten, eetstalletjes en kunstenaars.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan