Barcelona

Cruise vanuit of naar Barcelona, de stad van Gaudi. Barcelona is een grote havenstad in het zonnige Spanje. De stad biedt alles wat een mens zich maar kan wensen. Een paradijs voor shopaholics en cultuurliefhebbers kijken hun ogen uit. En ook voor de liefhebbers van lekker eten en drinken zijn er tal van mogelijkheden aan goede restaurants en gezellige (tapas)bars.

Bezienswaardigheden in Barcelona

  • Sagrada Familia. Gaudi’s onvoltooide kerk met een hoogte van 112 meter is het symbool van Barcelona
  • Ramblas. De bekendste straat van Barcelona waar het altijd leeft.
  • Park Guell. Een van de mooiste stadsparken ontworpen door Gaudi. Vanaf het park heeft u een geweldig uitzicht over de stad.
  • Picasso Museum. Het museum met de grootste collectie en werken van deze wereldberoemde schilder.
  • Camp Nou Stadion. Breng een bezoek aan het stadion en museum van de wereldberoemde voetbalclub FC Barcelona
  • Montjuïc. De heuvel met vele musea en het centrum van de Olympische Spelen van 1992.
  • Barri Gotic. De gotische wijk met een doolhof van kleine steegjes en eeuwenoude gebouwen.

https://www.cenocruises.be/wp-content/uploads/2021/02/Spanje-Barcelona-cruise-haven-Sagrada-Familia-scaled.jpg   Spanje-Barcelona-cruise-haven-park-guell   

Beste tijd voor een cruise naar Barcelona

De meeste Westelijke Middellandse Zee cruises vertrekken tussen april en oktober. Sommige rederijen varen hier het jaar rond.

Algemene informatie over Barcelona

Valuta
De valuta in Spanje is de Euro.

Haveninformatie
Een taxi van de luchthaven naar de haven kost gemiddeld €39,- . Een rit van het vliegveld naar Plaça de Catalunya (centrum) is €29,-. (Prijs 2020)

Spanje-Barcelona-Haven   Spanje-Barcelona-cruise-haven

Tip(s) van Captain Cruise
Captain Cruise geeft u graag een speciale tip voor de stad Barcelona. De beste manier om de bezienswaardigheden en geschiedenis van Barcelona te ontdekken, is tijdens een fietstocht! U heeft plezier krijgt wat beweging en wordt vermaakt door uw ervaren Engels sprekende gids. Tijdens deze aangename en informatieve buitenactiviteit hebt u tevens de kans om andere reizigers te ontmoeten. Dit is ongetwijfeld de beste dag van uw bezoek aan Barcelona! Naast de georganiseerde tours is het ook mogelijk om alleen een fiets te huren in Barcelona en zelf de stad te gaan verkennen. Daarna kunt u meer dan voldaan terug naar uw cruiseschip en terugkijken naar een leuke en sportieve dag Barcelona.

Daarnaast zijn er diverse Hop-on Hop-off aanbieders in Barcelona, zo kunt u ook de gehele stad bekijken en uitstappen waar u wilt!

Wees alert op de La Rambla! Hier zijn veel zakkenrollers actief!Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan