Zeilcruises

Ontdek ongerepte bestemmingen met bijzondere Zeilschepen

 

Een cruise met een zeilschip is een unieke ervaring. Het is het laten meevoeren van baai naar baai en de spontane reactie op weer en wind wat
zeilen zo uniek en avontuurlijk maakt. Bovendien zijn de zeilschepen van alle gemakken voorzien en hoeft u niet in te leveren op luxe en comfort.

Er is voor iedereen wel een bestemming die aanspreekt! Geniet van intieme of zeer populaire havens van de Middellandse Zee en de Caribbean
of wordt geïntrigeerd door de mysteries van het Verre Oosten en Centraal-Amerika. De zeilschepen komen op de meest schilderachtige
plaatsen en in de mooiste baaien, fjorden en pittoreske jachthavens.

Waar het schip ook vaart, van Portofino tot Mykonos, de lokale smaak van de cultuur wordt heerlijk geserveerd aan boord van de schepen.

 

Rederijen die Captain Cruise aanbiedt:

 

Sea Cloud Cruises

 

 

Wilt u een cruise maken met een klein gezelschap? En de unieke zeilervaring opdoen? Dan zit u bij Sea Cloud aan het juiste adres! Deze rederij heeft 3 unieke schepen en maakt het mogelijk om met een klein aantal passagiers een unieke ervaring neer te zetten! Er zijn verschillende hutten aanwezig op de zeilschepen. U kunt genieten met andere gasten, maar ook zelf het gehele schip charteren om zo bijvoorbeeld een bijzonder jubileum te vieren!

Tijdens een cruise op één van de schepen bent u één met de zee en is dit een reis die u niet snel zult vergeten!

Star Clippers

 

 

 

 

 

Wanneer u een cruise maakt met Star clippers ervaart u het cruisen op een geheel andere manier. U kunt genieten van pittoreske havens en prachtige ongerepte baaien met een ontspannen zeilgevoel. U kunt zelf mee zeilen wanneer u dit wenst. Geniet u liever van de prachtige omgeving dan is dit uiteraard ook mogelijk.

De medepassagiers komen, evenals de bemanningsleden, uit alle windstreken. De voertaal aan boord is hoofdzakelijk Engels maar de purser vertaalt alles net zo vlot in het Frans, Duits en Italiaans. Aan boord is genoeg te doen en zult u zich nooit vervelen.

Windstar Cruises

 

 

 

 

 

Cruisen met Windstar is niet zomaar een cruise, maar een zeilcruise. De schepen kunnen tussen de 148 en 342 gasten kwijt. De kleine schepen varen naar de meest mooie baaien en havens. Op elk moment van de dag staat de bemanning voor u klaar om hun ongekende bekroonde service te bieden. De hutten zijn ingericht met de moderne comfort, maar wel met de sfeervolle maritieme elementen.

Uniek bij Windstar, u kunt leren zeilen samen met de kapitein en officieren! Tevens zijn alle non alcoholische dranken inbegrepen. Zo kunt u optimaal genieten van uw zeilvakantie.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan