MS Inspire

Vaar over de Rijn met de MS Inspire

Zodra u een stap aan boord zet van een VIVA schip voelt u de ontspannen levensstijl en vertrouwde sfeer aan boord. De bemanning zorgt voor een hartelijke service aan boord. De schepen zijn uitgevoerd met mooie architectuur en zorgvuldig voorzien van verschillende details. Er is goed nagedacht over de indeling van de schepen waardoor er veel ruimte is voor alle passagiers. Warme kleuren maken elke hut een oase van rust en het beste comfort. Zo heeft u gelijk het gevoel van thuis!

Accommodatie

De MS INSPIRE maakt indruk met zijn ruime architectuur die elk van hun 142 gasten genoeg vrijheid geeft, zelfs buiten de 71 hutten. Er zijn verschillende soorten hutten beschikbaar om aan de individuele eisen van alle passagiers te voldoen. Het Diamond Deck biedt 22 Master-Suites, unieke veilige havens met een afmeting van ca. 27 m². Acht ruime Loft-Suites, die twee dekken beslaan en zijn uitgerust met panoramavensters, bieden een buitengewone sfeer.

Alle hutten zijn buitenhutten. De hutten zijn uitgerust met onder meer een flatscreen-tv, een minibar, een kluisje, een haardroger, airconditioning, een douche en een toilet en laten geen wens onvervuld. De hutten op het Diamond dek en het Ruby dek zijn voorzien van Franse balkons.

 

Rivierschip-VIVA Cruises-Viva Inspire-Cruise-Restaurant

Culinair

Aan boord van de schepen van Viva Cruises geniet u niet alleen van een prachtige omgeving, maar het eten zult u ook inspireren! Alle maaltijden worden met zorg samengesteld door de Chef-kok! Uw ontbijt, lunch en diner vinden plaats in het restaurant waar u ook kunt genieten van de omgeving door de grote raampartijen, zodat u niets hoeft te missen!Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan