MS Lady Diletta

Plantours-Kreuzfahrten-Lady-Diletta

”In Italiaanse stijl”

Op 20 juni 2020 werd dit pareltje gedoopt in Düsseldorf. Dit nieuwe 4-sterren puls-segement schip is een luxe rievierschip. Dit schip is gebouwd in Italiaanse stijl. Maximaal 172 passagiers ontdekken de mooiste plekjes aan de oevers van Rijn en Moezel, maar ook in Nederland en België. Het ontwerp van het schip is Italiaans en de namen van de faciliteiten en dekken zijn ook Italiaans. Alle dekken zijn verbonden met een lift of een traplift.

 

 

Culinair

Aan boord zijn er twee verschillende restaurants. Het hoofdrestaurant is het Tiepolo Restaurant op het Rialto-dek. De gerechten omvatten regionale en internationale specialiteiten. Natuurlijk krijgen de gasten ook de kans om wat Italiaanse specialiteiten te eten. Het Canaletto Restaurant & Lounge bevindt zich op het achterschip van het San Marco-dek. Naast de hoofdmaaltijden wordt ’s middags heerlijke cake, koffie en thee geserveerd.

 

plantours-kreuzfarten-ms-lady-diletta-cruise-rivierschip-tintoretto-lounge

Entertainment

‘S Avonds brengen veel gasten tijd door in de Tintoretto Lounge met panoramische ramen en een glazen koepel. Een kleine bar maakt ook deel uit van de lounge. Een beschutte buitenruimte die erg populair is, bevindt zich direct voor de Tintoretto Lounge. Op het zonnedek staan ​​veel stoelen en ligbedden klaar voor de gasten. Onder de luifels kunnen de passagiers perfect naar het voorbijtrekkende landschap kijken. Afhankelijk van de weersomstandigheden wordt daar ook een klein buffet ingericht. Sportieve gasten ontmoeten elkaar in de kleine fitnessruimte op het Accademia-dek.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan