Amera

 

phoenix-reisen-schip-amera.jpg

”Met veel flair en een chique silhouet”

De prinses van Phoenis Reisen is de Amera. Dit schip is in 1988 gebouwd en heette de Royal Viking Sun vanaf 2019 vaart ze onder de naam Amera. Ze straalt een bijzonder hoge feel-good-factor uit. De loyaal ingerichte kamers met veel flair en een chique silhouet en met het grote aantal comfortabele buitencabines maakt de Amera weer een juweeltje van de Phoenix diepzeevloot.
Dit schip is ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Op het salondek en het Jupiterdek zijn hutten aanwezig die gebruiksvriendelijk zijn. Zoals brede deuringangen, geen drempels, douche met handgrepen en door minder meubilair meer bewegingsruimte. Alleen niet alle routes op het schip zijn rolstoelvriendelijk door een aantal trappen die aanwezig zijn.

In combinatie met een verfrissende bediening, een uitgekiend aanbod aan eten en drinken, een breed scala aan mogelijkheden voor sport, gezelligheid en ontspanning, maar ook leuke lezingen en showevenementen van topklasse, resulteert dit allemaal in een allround succesvol Phoenix vakantieschip waarop u zich gewoon goed voelt. Het grote gevoel van ruimte en de merkbare nabijheid van het water zijn de grote troeven van deze elegante voering, die u zeker zal betoveren met zijn charmeoffensief.

Culinair

Aan boord van de Amera wachten culinaire hoogstandjes op u bij diverse evenementen in diverse restaurants. U kunt hiervan genieten met vrije stoelkeuze en lange tafeltijden. Ofwel in een van de belangrijkste restaurants “Ozean” en “Amera” of in het Lido buffetrestaurant. U kunt ook een tafel reserveren in de specialiteitenrestaurants van Pichler voor een speciale avond. Talrijke bars, lounges en cafés op verschillende dekken, binnen en buiten, zorgen voor een mooi einde van de dag.

Entertainment

Voor het dagelijkse entertainment aan boord worden er verschillende programma’s getoond in de Atlantik Show-Lounge. In de pianosalon wordt livemuziek aangeboden. Verder zijn er een bibliotheek, een kookstudio, een kaartkamer en verschillende lounges om naar de zee te kijken. De sport- en wellnessruimte bevindt zich op het Apollo-dek. Het omvat een mooie saunafaciliteit, een klein sportgedeelte en een schoonheidssalon en een kapsalon. Buiten is er ook een zwembad.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan