Noord-Amerika: ideale bestemming voor combinatiereizen

Noord-Amerika: een ideale cruisebestemming, maar ook prachtig om per land te ontdekken. En hoe leuk om dit met elkaar te combineren. Ik deel graag wat mooie reisideeën. Te beginnen met het natuurschone Alaska! Een cruise naar Alaska maak​ je vanuit Vancouver of Seattle.

Holland America Line heeft schitterende land & cruise arrangementen waarbij ​je bijvoorbeeld een 5- tot 8 daagse cruise combineert met een langer verblijf in Alaska, en het indrukwekkende Denali National Park bezoekt.

Mijn eigen favoriet is de combinatie van een Alaska cruise met de treinreis door de Rocky Mountains in Canada. De Rocky Mountaineer brengt ​je via een adembenemende panoramische route van Calgary (of start in Banff, midden in de Rockies) naar Vancouver! Een ervaring om nooit meer te vergeten!

Florida of Californië?

Een veel gemaakte combinatie is een Fly & Drive door de staat Florida (met o.a. bezoek aan de bekende pretparken als Disneyland, en bezoek aan de Everglades), met als afsluiting een tropische cruise naar Caribbean vanuit Miami of Fort Lauderdale.

Keuze aan cruises te over met als grootste cruisaanbieders Royal Caribbean Cruise Lines en Carnival Cruise Lines. Maar wat meer off the beaten track: Vlieg op San Francisco en rijdt via het wijngebied van Napa valley, het indrukwekkende Yosemite NP, en de panoramisch kustroute naar Los Angeles en stap aan boord op één van de cruiseschepen van Princess Cruises en ontdek te mooiste plekken van Mexico!

City trip New Orleans of New York?

Of wat te denken van een citytrip naar New Orleans in combinatie met een heerlijke cruise van Norwegian Cruise Lines naar Midden-Amerika met Belize, Guatamala, Honduras en Mexico. Een citytrip New York is ook goed te combineren met een cruise vanuit New York met Holland America Line – vooral in de herfst erg mooi met de Indian summer, met als grootste trekpleisters Boston, Bar Harbour, Montreal en Quebec.

Cruise & Cruise: Hawaï & Alaska

Niet zo voor de hand liggend misschien maar qua route een ideale combinatie: Hawaï & Alaska. Veel Hawaï cruises beginnen vanuit Vancouver (en eindigen in Honolulu), zo ook de prachtige schepen van Celebrity Cruises. Dus waarom dit niet combineren een natuurcruise door Alaska, voordat je gaat eilandhoppen in Hawaï? De Alaska cruises beginnen en eindigen namelijk in Vancouver, dus je hopt zo van het ene schip op het andere. The best of both worlds! De mogelijkheden zijn eindeloos!Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan