Tokyo

De indrukwekkende wereldstad Tokyo heeft u zo veel te bieden dat een dag eigenlijk te kort is. U kunt een bezoek brengen aan het prachtige keizerlijke paleis of de Asakusa Kannon Tempel die midden in het kleurrijke hart van de oude stad ligt. Hier treft u ook talloze souvenirwinkeltjes aan. Als u op eigen gelegenheid de stad wilt verkennen is een bezoek aan het Yoyogi-koen stadspark of de Ueno wijk met de vele marktkraampjes zeker de moeite waard.

Bezienswaardigheden in Tokyo

  • Meji Schrijn
  • Asakusa Kannon Tempel
  • Yoyogi-koen stadspark
  • Akihabara, (Electrical City)

Japan-Tokyo-stad-lichtstad Japan-Tokyo-tempel Japan-Tokyo-park-natuur

Beste tijd voor een cruise naar Tokyo

De beste reistijd om hier een cruise te maken is tussen maart en juni of tussen september en november.

Algemene informatie over Tokyo

Valuta
De valuta in Tokyo, Japan, is de Japanse Yen

Haveninformatie
Tokio is een grote zeehaven en de hoofdstad van Japan (Tokyo Metropolis) ligt aan het zuidelijke deel van het eiland Honshu (westelijke oever van de Baai van Tokio). Tokio is ook de grootste stad van Japan met meer dan 13,6 miljoen inwoners (metro meer dan 37,8 miljoen). Port Tokyo is een van de grootste zeehavens van het land, met een jaarlijkse scheepvaartcapaciteit van ongeveer 100 miljoen ton vracht en 4,5 miljoen TEU (containers). De zeehaven biedt werk aan meer dan 30.000 mensen die jaarlijks meer dan 32.000 schepen bedienen. De stad wordt bediend door twee internationale luchthavens: Narita en Haneda.

Japan-Tokyo-cruise-haven-map   japan-tokyo-cruise-cruiseschip-haven

Tip(s) van Captain Cruise
Het fotograferen van vliegvelden en militaire objecten is niet toegestaan, maar u zult in Japan naar hartenlust kunnen fotograferen: prachtige landschappen, kleurrijke markten, bedrijvige stations en nog heel veel meer.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan