Cruise naar Noord-Azië

In Azië zijn verschillende gebieden te onderscheiden. In Noord Azië bezoekt de cruise havens in Japan, Noord en Zuid Korea. Ook worden er steden aangedaan in het Noorden van China. U komt in steden zoals Sapporro, Tokio, Osaka, Seoel. Cruises vertrekken veelal vanuit Tokio en Hong Kong. Ook zijn er cruises die starten in Tokio en varen naar Singapore.

U zult veel cultuur en natuur tegen komen tijdens deze cruise! U zult de grote verschillen tegen komen tussen China en Japan! Van botanische tuinen tot grote wereldsteden! Azie is een populaire vakantie bestemming door de grote diversiteit van alle activiteiten en avonturen.

Beste tijd voor een cruise naar Azië

De beste reistijd om hier een cruise te maken is tussen maart en juni of tussen september en november.

Populaire bezienswaardigheden in Azië

  • Hong Kong – Deze grote wereldstad heeft u veel te bieden. Bezoek het Victoria Peak Park en geniet van het uitzicht, wandel door de drukke straten of bezoek de Tung Choi Street!
  • Nagasaki – Dit is het tegenovergestelde van de grote steden, deze unieke stad zult u fijn omarmen. Bezoek het atoombom museum en kom meer te weten over de historie. Wandel door het Vredespaleis en geniet van de serene rust!

Vliegreis

Als u een directe vlucht heeft naar Hong Kong of Tokio bent u 11 uur onder weg. Naar Singapore is het 12 uur vliegen. Wij raden u aan om 1 of 2 nachten eerder aan te komen op uw bestemming. Zo kunt u de stad van inscheping nog verkennen. Heeft u hulp nodig bij het uitzoeken van uw hotel? Wij kunnen u daar bij helpen!Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan