St. George (Alaska)

St. George Island, ontworpen voor liefhebbers van vogels en dieren in het wild, dit eiland staat bekend als de “Galapagos van het noorden”. Het eiland St. George is twee miljoen jaar geleden ontstaan ​​door vulkanische activiteit en biedt ons een ongelooflijke habitat die rijk is aan dieren in het wild. Tegenwoordig zijn er meer dan 200 soorten trekvogels die het eiland bezoeken, zo ver weg als Azië. Andere dieren in het wild zijn onder meer poolvossen, pelsrobben en orka’s die langs de kustlijn patrouilleren. Het eiland St. George is ook een grote trekpleister voor meer dan een miljoen pelsrobben.

Bezienswaardigheden in St George Island

  • Enorm veel wildlife
  • Kliffen
  • St George Church

   

Beste tijd voor een cruise naar St George Island

De beste reistijd voor St. George in Alaska is van juni t/m november, waarin je een zeer koude temperatuur hebt, maar wel amper tot weinig neerslag.

Algemene informatie over St George Island

Valuta
De valuta in Alaska is de Amerikaanse Dollar.

Haveninformatie
Cruiseschepen gaan voor anker en passagiers kunnen met tenderbootjes het eiland op.


Tip(s) van Captain Cruise
Captain Cruise geeft u graag een speciale tip voor St. George Alaska. Een korte boot- of kajaktocht naar het strand van Granite Cove op George Island biedt kansen om onderweg walvissen en zeeleven te zien. Als je bij eb aankomt, zoek dan naar kleurrijke zeesterren, sponzen, anemonen en meer in de spleten van de getijdenzone. (Kijk onder de kelpbladeren die over de rotsen zijn gedrapeerd.)Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan