Baltra

Het eiland Baltra is onderdeel van de Galapagos eilanden en gelegen langs de evenaar. Tijdens deze cruise vakantie staan zon, zee, strand en natuur centraal. Op Baltra schijnt elke dag de zon en de aangename bries vanaf zee maakt dat het klimaat zeer aangenaam is. De stranden en het helderblauwe water zijn prachtig te noemen. Maar vergeet ook zeker de natuur niet, waar exotische roze flamingo’s leven naast pinguins.

De Galapagos eilanden zijn de kroonjuwelen van de natuurlijke wereld. U vindt er een rijkgevulde onderwaterwereld, waardoor het een van de meest schitterende bestemmingen is om te duiken en snorkelen. Maar ook dolfijn- en walvissafari’s behoren tot de mogelijkheden. Uw cruise wordt onvergetelijk bij het zien van zoveel ongerepte natuur en de vele diersoorten. Sommige daarvan zijn nergens anders in de wereld te vinden!

Bezienswaardigheden in Baltra

  • Snorkelen
  • Wandelen

Galapagos-Eilanden-Baltra-cruise-haven-leguaan   Galapagos-Eilanden-Baltra-cruise-haven-uitzicht   Galapagos-Eilanden-Baltra-cruise-haven-zeeleeuw

Beste tijd voor een cruise naar Baltra

De beste tijd om Baltra, Galapagos, te bezoeken is van mei t/m december.

Algemene informatie over Baltra

Valuta
De valuta op Baltra is de Amerikaanse dollar.

Haveninformatie
Bij aankomst op Baltra Island worden alle bezoekers met de bus naar een van de twee dokken vervoerd. De eerste is gelegen in een kleine baai waar boten, die de Galapagos varen, op passagiers wachten. De tweede is een veerhaven die Baltra via het Itabaca-kanaal met het eiland Santa Cruz verbindt.

galapagos-baltra-haven-map.gif   Galapagos-Eilanden-Baltra-cruise-haven

Tip(s) van Captain Cruise
Het is aan te raden meerdere eilanden te bezoek in de Galapagos.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan