Ocean Majesty

“Experience, Recover and Enjoy with the Ocean Majesty”

MS Ocean Majesty is klein en fijn. Het is comfortabel en stijlvol, het is internationaal en toch Duitssprekend. MS Ocean Majesty is beleefde gastvrijheid aangezien het alleen mogelijk is op schepen met maximaal 500 gasten om individualiteit en privacy te ervaren. En het biedt u het zeer doorslaggevende voordeel dat u komt waar andere megaliners vanwege hun grootte moeten passen, zoals door het Kanaal van Korinthe of cruisen door de archipel in Nordland.

MS Ocean Majesty staat voor genieten en modern comfort, ontspanning en beleving, warme gastvrijheid en liefdevolle service. Benader het buitenland en culturen op een zeer comfortabele manier en verzamel unieke indrukken. De meest opwindende metropolen, de mooiste baaien, de meest spectaculaire landschappen – MS Ocean Majesty brengt je erheen. Een van de talrijke eigenaardigheden openbaart zich zodra u aan boord komt: het straalt een sfeer van vertrouwdheid uit met een beheersbare omvang en heeft vanaf het eerste moment een vriendelijke sfeer.

Faciliteiten

Aan boord van de MS Ocean Majesty is er voor ieder wat wils. Kies een boek uit in onze bibliotheek of schakel naar de ontspanningsmodus in de sauna, een avondje doorbrengen in de bioscoop of genieten van een cabaret voorstelling. Wilt u toch liever iets actiever doen? Duik dan snel de fitnessruimte in. U hoeft zich ook zeker niet te vervelen want er is genoeg entertainment, de dagen zijn namelijk gevuld met live muziek, theater, animatie sportprogramma’s en lezingen.

 

 

Culinair

Aan boord er is een internationale à la carte restaurant met een lange open tafel tijd. Lido Garden biedt juist een live-cooking buffet aan. Ook kunt u genieten van de vele gezellige barretjes waar je een ruime keuze hebt aan cocktails of andere drankjes. U vindt zachte pianoklanken en levendige gesprekken in de heldere, met licht overgoten Majestic Lounge. De bar trekt aan met heerlijke cocktailcreaties en een prachtig uitzicht op zee. Voor een aperitief of een fijne whisky voor het diner raden wij de gezellige Bellini Cigar Bar aan. Voor een fantastisch uitzicht nodigt de Observation Lounge u uit om te praten in het nachtcafé op zee. Bij mooi weer kunt u aan dek bij de Lido Bar genieten van een magische zonsondergang met een cocktail van de dag. Wilt u na het diner genieten van een leuk programma? In de Hansa Show Lounge bieden wij u een gevarieerd amusementsprogramma van concerten tot variétéshows en komedie.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan