Evenement tijdens uw cruise

Evenementen tijdens de cruise; het beste van beiden

 

 

Er zijn van die festivals, evenementen of wereldartiesten die je gezien moet hebben, ook al moet je hiervoor naar de vreemdste bestemmingen. Een dag of weekend heen en weer vergt nogal wat organisatie en het blijkt vaak lastig om op eigen houtje tickets te bemachtigen. En dan nog een hotel boeken, dat lijkt haast onmogelijk of heel prijzig.

Met een cruise combineert u het bezoek aan een evenement met een heerlijke, ontspannen vakantie. U bent verzekerd van goede accommodatie, een ticket kan vaak aan boord geregeld worden en tegelijkertijd ziet u meer dan 1 bestemming. Kortom, keuzes maken is niet nodig, u krijgt het beste van beiden!
Gedurende het jaar organiseren veel steden in de wereld festivals op muzikaal, cultureel of religieus vlak. Ook Nationale Feestdagen zijn vaak aanleiding om feestelijkheden te vieren. Denk bijvoorbeeld aan Onafhankelijkheidsdag in de Verenigde Staten op 4 juli. In zulke periodes zijn hotels vaak volgeboekt. Een cruise vakantie biedt uitkomst. Een cruiseschip is namelijk zo flexibel dat zij altijd de beste periode opzoekt en van de partij is, als er festivals gaande zijn.

Carnaval

Heel bekend is het Carnival in Rio de Janeiro, een spektakel dat u eens in uw leven gezien moet hebben. Maar hoe zorgt u nu dat u midden tussen de feestende en dansende Brazilianen in het Sambadrome zit. Dit betekent zodra de ticketverkoop begint, direct een toegangskaart kopen, want u heeft geen dag te verliezen.

Deze haast geldt niet als u een cruise boekt naar Zuid-Amerika. U stapt dan relaxed aan boord van uw cruiseschip en laat de toegangskaarten aan boord regelen via de excursie desk. Nadat u eerst heeft genoten van de exotische, prachtige Braziliaanse kustplaatsen, wordt aan boord alles in Carnival- stemming gebracht.

Bij aankomst in Rio de Janeiro of Salvador da Bahia is de sfeer dan optimaal en kunt u niet wachten om de grote parades te zien. Zonder stress en geregel bent u toeschouwer van een van de bekendste Carnivals in de wereld.

 

Carnival-Masker-Rio-de-Janeiro

Brazilië is zonder twijfel hét mekka van Carnival. Toch moet u de Carnivals op de Caribische eilanden niet onderschatten. Ook hier weet men wat dansen en feesten is. In de laatste week van april wordt jaarlijks het Virgin Carnival gehouden in St. Thomas. Verschillende rederijen, zoals Holland America Line, Carnival Cruise Line, Norwegian Cruise Line en Royal Caribbean International bezoeken St. Thomas tijdens 8-daagse Oost-Caribische cruises, dus keuze genoeg om van uw cruisevakantie een feest te maken.

 

 

Cultuur & Muziek

Op gebied van cultuur en muziek is er in vrijwel elke stad van alles te beleven. Een uniek concert van internationale artiesten, folkklore festivals of bijvoorbeeld de internationale Taptoe in Edinburgh. Of u nou in Europa, de Caribbean of Zuid Amerika bent, overal zijn leuke evenementen te vinden.
Het zijn slechts enkele voorbeelden van festiviteiten, die een bezoek aan een stad een speciaal tintje geven. Met een cruise kunt u het allemaal ontdekken terwijl u daarna heerlijk kunt ontspannen aan boord.

 

Formule1-Cruise-Ferrari

 

Sport

Formule 1-races, tennistoernooien, paardenraces, allemaal prachtige sportspektakels die over de hele wereld plaatsvinden. Het is slechts voor enkele weggelegd om ze bij te wonen.

Hoe gaat u te werk om uw favoriete evenement bij te wonen tijdens een cruise? U kunt zelf zoeken op de site van Captain Cruise door vertrekmaand (in combinatie met het tijdstip van het evenement) en vaargebied te selecteren. Daarna zoekt u een passende cruise uit de resultaten. Captain Cruise helpt u graag verder!

Kortom, wilt u uw vakantie combineren met een ‘once in a lifetime’ evenement, kies dan voor een cruisevakantie!

 

Check de afvaarten Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan