Emerald Sky

Emerald Sky, een luxe riviercruise

Emerald Sky biedt cruisevaarten over de Donau, de Rijn en de Main. Door de grote ramen en de openluchtruimtes kunt u genieten van de omgeving terwijl u over de rivier vaart.
Wanneer het schip is aangemeerd bent u vrij om verschillende steden langs de rivier te verkennen.

Alle suites en hutten hebben voorzieningen die u in een hotel van wereldklasse mag verwachten. Op de top van het schip is een zonnedek wat een goede ruimte is om te ontspannen terwijl u naar de natuur van Europa kijkt.

Aan boord van de 135 meter lange Emerald Sky kunnen 180 passagiers. De 92 hutten zijn verdeeld over drie dekken en onderverdeeld in verschillende categorieën. De meeste hutten zijn voor maximaal twee personen, maar ook aan alleenreizende  passagiers is gedacht. Zij kunnen een single hut boeken.

Het schip is gebouwd met gebruik van veel glas, moderne kunst en designdetails. Het meest opvallende gedeelte is dat het zwembad op het achterdek van het schip ’s avonds kan worden omgevormd tot een bioscoop.

Culinair genieten aan boord van Emerald Sky

  • Reflections Restaurant – Hier kunt u genieten van ontbijt, lunch en diner. Alle gerechten die in dit restaurant worden geserveerd zijn geïnspireerd door de lokale regio.
  • The Terrace – Is een informele eetruimte binnen en buiten waar u kunt ontbijten en lunchen.
  • Horizon Bar & Lounge – Dit is de grootste lounge aan boord van het schip. U kunt hier ontspannen met een drankje of een kopje koffie. Ook kunt u hier de hele dag snacks halen.

Entertainment aan boord van Emerald Sky

U hoeft niet stil te zitten tijdens uw reis. Er is genoeg te doen op Emerald Sky. Zo is er een zwembad, een avond bioscoop waar zowel klassieke als recente films worden gedraaid. En er zijn wellness faciliteiten zoals een gym, spa, schoonheidssalon en massageruimte.

Op het zonnedek bevind zich een speelveld met een 3 holes midgetgolf en een wandelpad. Natuurlijk kunt u vanaf hier ook van het uitzicht genieten.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan