Emerald Sakara

 

Emerald Sakara vaart naar een gloednieuwe zeilbestemming

Emerald Sakara, de tweede toevoeging aan de luxe superjachtvloot van Emerald Cruises. Ook voegt het een nieuwe zeilbestemming toe, de Seychellen. Vanaf februari 2023 komt dit schip in de vaart.

Het schip heeft zeven dekken, waarvan vier dekken beschikken over hutten. Ook heeft het schip twee liften die alle dekken met elkaar verbinden.

Emerald Sakara staat voor luxe reizen op een superjacht. Met Emerald Sakara reist u in een achtdaagse vaart langs de mooiste plekken van de Seychellen. U vaart via onder andere Port Victoria, Cousin Island, Praslin Island en Aride Island een prachtige en onvergetelijke route.

De nieuwe 110 meter lange Emerald Sakara is een zusterschip van Emerald Azzurra. Het luxe jacht zal gebruikt worden voor een nieuwe bestemming voor Emerald Cruises, de Seychellen in de Indische Oceaan. Het is speciaal gebouwd om toegang te krijgen tot havens die alleen de kleinere schepen kunnen bereiken.

Het is een ruim schip dat gasten eersteklas service biedt. Er is een intieme sfeer met maximaal 100 gaten aan boord.  Het schip is uitgerust met moderne hotelvoorzieningen, ruime restaurants, een wellness complex, een platform voor watersportactiviteiten en een zwembad met terras en ligstoelen.

Culinair genieten aan boord van Emerald Sakara

Het culinair aanbod aan boord bestaat uit specialiteiten uit de lokale keuken bereid met verse en lokaal geproduceerde producten. De producten zijn op basis van de bezochte havens tijdens de reis.

Het schip heeft in totaal drie restaurants en drie bars. Ontbijt- en lunchbuffetten worden in alle restaurants aangeboden. Dineren is gratis en inclusief wijn, bier en frisdrank. Horizon Bar & Lounge is de grootste lounge daarnaast bevinden de Observation Bar en Sky Bar zich op het schip. Bij de Sky Bar worden drankjes en lichte snacks geserveerd op het terras.

In de avond kunt u bij de Horizon Bar & Lounge genieten van een uitgebreid cocktailmenu.

 

Entertainment aan boord van Emerald Sakara

U kunt de hele reis genieten van het prachtige uitzicht dat u heeft vanaf de Sky Bar en het Observatiedek. Vanaf hier ziet u een mooie zonsondergang en heeft u uitzicht op het zwembad.

Ook zijn er verschillende delen van het schip ingericht voor ontspanning en rust, dit is te vinden in de lounge. Het schip beschikt over een zwembad met een café en zijn er attributen om verschillende watersporten uit te oefenen. Daarnaast is er een gym en een wellness waar de gasten gebruik van kunnen maken.

Ook is er een dagelijks programma met activiteiten en er is entertainment in de avonden.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan