West Europa

West-Europa biedt reizigers een voorproefje van het onbekende in combinatie met de vele gemakken van thuis. Bezoek enkele van de mooiste musea, kathedralen en paleizen ter wereld en geniet van heerlijk eten op en naast het schip. West-Europa biedt zoveel bezienswaardigheden, recreatie en avontuurlijke activiteiten, er is echt iets voor elke reiziger om van te genieten in deze regio van de wereld.

Bezoek steden met kathedralen en monumenten die dateren van vóór de oprichting van Amerika; verken buitenmarkten die heel anders zijn dan uw plaatselijke supermarkt en geniet vervolgens van een pint van uw favoriete bier in een lokale pub. West-Europa herbergt verschillende “bucketlist” -steden. Van Londen, Parijs tot Amsterdam en op elke plaats vind u tal van lokale schatten om te ontdekken, of je nu het Louvre in Frankrijk bezoekt, de stranden van Normandië of Buckingham Palace in Londen. Het kan allemaal!

Beste tijd

Cruises naar West Europa zijn vooral populair in juli, wanneer het weer het gunstigst is.

Populaire bezienswaardigheden

  • Bilbao – Spanje – Bezoek het Guggenheim museum in Bilbao. U zult versteld staan van de gigantische werken die u kunt bewonderen!
  • Lissabon – Portugal – Wandel door de straten van Lissabon, Neem de bekende tram of pak de Hop on Hop off bust zodat u niets mist!

Vliegreis

De meeste West Europese cruises vertrekken vanuit Amsterdam, Southampton & Kopenhagen. Dat beteken een korte vlucht van maximaal 2 uur bent u op de plaats van bestemming. Plan altijd genoeg tijd zodat u ontspannen op vakantie kunt.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan