Crystal Serenity

 

Cruiseschip-Crystal Serenity-Crystal Cruises-Pool

Crystal Serenity, een rustige en kalme sfeer aan boord

De Crystal Serenity is het iets jongere (en grotere) zusje van het cruiseschip de Crystal Symphony.

Aan boord van de Crystal cruiseschepen kunt u excellente service verwachten van de hoofdzakelijk Europese crew. Zij hebben zonder uitzondering een zeer gedegen opleiding met succes doorlopen en zullen alles in het werk stellen om de passagiers in de watten te leggen.

Veel van de hutten beschikken over een balkon. Heerlijk voor een rustig ontbijt, bijvoorbeeld. De bedden zijn heerlijk zacht en van topkwaliteit. De inrichting straalt rust uit, veel natuurlijke materialen in rustige lichte tinten. Een grote flatscreen, een goed gevulde minibar, prettige verlichting, een fluisterstille goed regelbare airco, een ruime badkamer.

Wat past wel bij Crystal Cruises; er worden lezingen gehouden door gastsprekers die soms beroemd zijn. De onderwerpen lopen uiteen van politiek, kunst, bestemmingen tot geschiedenis.

 

Culinair

Het stijlvolle mainrestaurant voert een uitgebreide kaart die dagelijks wisselt. Daarnaast zijn er meerdere specialiteiten restaurants aan boord.  Onder andere het Italiaanse restaurant Prego, met heerlijke truffelgerechten, verse pasta’s en een variëteit aan verschillende romige risotto ’s.

Het Aziatische restaurant Umi Uma staat onder toezicht van de beroemde Masterchef Nobuyuki Matsuhisa. Hij staat garant voor absolute topgerechten.

  • Market Place; modern, open en licht. Een heerlijke plek voor ontbijt en een lichte lunch. De dessert bar is binnen de cruisewereld zeer vermaard.
  • Trident Bar en Grill; grote lichtkleurige stoelen en loungebanken in de open lucht. In de schaduw van de mintgroene parasols is dit the place to be!
  • Silk Kitchen; hier kunt u terecht voor authentieke Aziatische gerechten
  • Churrascaria; voor de heerlijkste Braziliaanse steakgerechten
  • The Vintage Room (tegen bij betaling); Exclusieve wijn- en spijsbeleving in een klein , select gezelschap of privé te boeken

Hij creëert speciaal voor Crystal Cruises de mooiste gerechten en komt regelmatig aan boord van het cruiseschip om het torenhoge niveau in stand te houden.

 

Cruiseschip-Crystal Serenity-Crystal Cruises-Lido Cafe

Entertainment

Muzikanten van wereldklasse cruisen heel graag mee en onderhouden u met prachtige muziek variërend van Big Band tot Blues. In het theater Broadway musicals met glaszuivere stemmen. Maar als u geen zin heeft in entertainment; aan boord van het cruiseschip Crystal Serenity zijn alle activiteiten ook heel makkelijk te ontlopen..Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan