Crystal Mahler

 

 

Vind geluk aan boord van de Crystal Mahler

De Crystal Mahler met 106 gasten doorkruist de Rijn, Main en Donau met zijn vele sluizen die de twee machtigste rivieren van de continenten met elkaar verbinden. Van de iconische windmolens van Nederland tot de sprookjesachtige dorpen van het Duitse Platteland, gasten zullen volop gelegenheid hebben om zich onder te dompelen in de charme van de bestemming, met overnachtingen in Boedapast, Wenen, Passau en Amsterdam.

Met zijn kenmerkende all-inclusive filosofie biedt Crystal River Cruises een allesomvattende luxe ervaring: butlerservice voor elke suite, zessterrenservice met uitzonderlijk eten, en unieke Crystal Adventures die onvergetelijke bestemmingservaringen opleveren.

 

Bestemmingen 

De Crystal River Experience toont het wonder van elke bestemming met indrukwekkende inzichten.

Geniet van een meeslepende verkenning aan wal, afgestemd op verrijkende bezigheden aan boord, en nodigt u uit om op uw gemak van uw schip te komen en gaan. Zo kunt u aan boord ook genieten van de bestemming bij de Palm Court, Vista Bar en Vista Dek

Culinair

De keuken overstijgt excellentie en betreedt het sublieme. Menu’s van op Michelin-niveau zijn gemaakt met de meest verse ingrediënten en gecombineerd met de beste wijnen. Elke maaltijd is een viering van het steeds veranderende rivierlandschap.

  • Waterside
  • Bistro Mahler
  • The Vintage Room
  • The Pantry
  • 24-Hour In-Suite Dinning

 

Service & Crystal Society

Met de hoogste verhouding tussen personeel en gasten van alle Europese rivierlijnen en professionals die zijn uitgekozen vanwege de expertise en vriendelijke houding, vormt onze oprechte gastvrijheid de weg voor een ongeëvenaarde reis.

Het lidmaatschap van Crystal Society geeft u recht op een wereld van exclusieve voordelen. U wordt automatisch lid van Crystal Society wanneer u uw eerste cruise tegen het volle tarief voltooit.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan