Crystal Bach

 

Crystal Bach, echte luxe in het hart van Europa

Op de Crystal vloot van luxe, ruime rivierjachten met alleen suites zal u de grote waterwegen van Europa verkennen. Op de Crystal Bach waar maximaal 106 passagiers aan boord mogen en alleen suites aanwezig zijn, geniet u van een stoel op de eerste rij terwijl u langs sprookjesachtige dorpen, rustieke landschappen en beroemde hoofdsteden vaart.

Met zijn kenmerkende all-inclusive-filosofie biedt Crystal River Cruises een allesomvattende luxe-ervaring: butlerservice voor elke suite, zessterrenservice met uitzonderlijk eten, en unieke Crystal Adventures die onvergetelijke bestemmingservaringen opleveren.

Bestemmingen 

De Crystal River Experience toont het wonder van elke bestemming met indrukwekkende inzichten.

Geniet van een meeslepende verkenning aan wal, afgestemd op verrijkende bezigheden aan boord, en nodigt u uit om op uw gemak van uw schip te komen en gaan. Zo kunt u aan boord ook genieten van de bestemming bij de Palm Court, Vista Bar en Vista Dek

Culinair

De keuken overstijgt excellentie en betreedt het sublieme. Menu’s van op Michelin-niveau zijn gemaakt met de meest verse ingrediënten en gecombineerd met de beste wijnen. Elke maaltijd is een viering van het steeds veranderende rivierlandschap.

  • Waterside
  • Bistro Bach
  • The Vintage Room
  • The Pantry
  • 24-Hour In-Suite Dinning

 

Service & Crystal Society

Met de hoogste verhouding tussen personeel en gasten van alle Europese rivierlijnen en professionals die zijn uitgekozen vanwege de expertise en vriendelijke houding, vormt onze oprechte gastvrijheid de weg voor een ongeëvenaarde reis.

Het lidmaatschap van Crystal Society geeft u recht op een wereld van exclusieve voordelen. U wordt automatisch lid van Crystal Society wanneer u uw eerste cruise tegen het volle tarief voltooit.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan