Cruise Terminal Rotterdam – klaar voor nieuw cruiseseizoen

Geen vlucht en lange afstand afleggen voordat je aan boord kunt stappen van een cruiseschip! Wanneer je vertrekt vanuit de Cruise Terminal in Rotterdam stap je op dicht bij huis!

Het cruiseaanbod breid zicht jaarlijks uit, zo ook het aantal cruiseschepen die de havenstad Rotterdam aandoen. De aanlegplaats in ‘Manhattan aan de Maas’ is de centraal gelegen Cruise Terminal Rotterdam. De Cruise Terminal is in 2016 in een nieuw jasje gestoken met een fikse verbouwing. Zo kun je genieten van het uitzicht over de Maas vanaf het Skyterras. De Cruise Terminal is verder gemoderniseerd en is daarmee klaar voor de toekomst: gereed om ’s werelds grootste cruiseschepen te ontvangen en de groei van het aantal aankomsten te accommoderen.

Groeiende aanbod met vertrek vanuit Cruise Terminal Rotterdam

In het verleden deed de Cruise Terminal Rotterdam dienst als passagiersterminal van Holland America Line. Maar tegenwoordig is dat allang niet meer de enige rederij die de haven van Rotterdam aandoet. Verschillende rederijen bezoeken ons mooie Rotterdam! Rotterdam is belangrijke haven geworden voor de nieuwe schepen die uit zijn gevoerd met LNG brandstof. Niet in alle havens kan deze brandstof worden gehaald.

Cruise Port Rotterdam

Cruise Port Rotterdam zorgt ervoor dat tijdens de drukke inschepingsdagen alles op rolletjes verloopt, zodat je efficiënt wordt geholpen vanaf het moment van aankomst in de terminal tot het vertrek van het cruiseschip. Zij zorgen ervoor dat de inscheping vlot verloopt, de bagage zo snel mogelijk aan boord komt en dit allemaal met zo min mogelijk wachttijd. Zij zorgen voor een heerlijk, ontspannen begin van je cruise! Boek nu een cruise vanuit Rotterdam. Onze Cruise – Experts adviseren u graag.

Bij geselecteerde afvaarten wordt het schip met haar passagiers vrolijk uitgezongen door het Chantykoor uit Rotterdam! U cruise kan niet beter beginnen! Nadat u de haven heeft verlaten vaart het schip ongeveer 2 uur over de nieuwe waterweg. Nadat u Hoek van Holland heeft genaderd gaat het schip de volle zee op!Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan