MS Cyrano de Bergerac

Vaar mee met dit mooie vijf-anker schip

De MS Cyrano de Bergerac vaart op de Gironde, de Garonne en de Dordogne.

Wanneer u binnen stapt aan boord van dit schip vind u een ruime hal waar de receptie en souvenirshop is gevestigd. Daarnaast kunt u hier informatie inwinnen over de bestemmingen die het schip bezoekt. Aan boord is er een gezellige lounge bar die smaak vol in ingericht en waar u kunt genieten van het panoramische uitzicht. Ook voor de dansavonden bezoekt u de Lounge, net zoals op de andere thema avonden.

Wilt u een heerlijke cocktail drinken dan is de Pianoramabar een heerlijke plek. Drink een heerlijke cocktail en geniet van heerlijke pianomuziek! Aan de achterkant van het schip is een heerlijk terras waar u kunt genieten van het landschap om u heen, tot rust kunt komen en nieuwe mensen leert kennen.

Uniek aan boord van de schepen kunt u mee doen met de gymlessen die gegeven worden op het zonnedek, zo kunt u u conditie op pijl houden en genieten van de omgeving.

 

croisi-europe-ms-cyrano-de-bergerac-restaurant

Culinair

Aan boord van de Cyrona Begerac is er één restaurant wat zich bevindt op het tussendek. Tijdens de cruise worden hier alle maaltijden geserveerd voor de gasten. Het is uitgerust met groten ramen zodat u ook tijdens alle maaltijden kunt genieten van het uitzicht!Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan