AIDAperla

 

Cruiseschip-AIDAperla-AIDA-BeachClub

AIDAperla, een schip voor de hele familie

Met cruiseschip AIDAperla maakt ook deze Duitse rederij een stap naar groter. Alleen weet AIDA dat op haar geheel eigen manier te doen en mogen we stellen dat dit niet ten koste is gegaan van de gezelligheid aan boord. Zo zijn er bijvoorbeeld maar liefst 13 restaurants, zodat u ook altijd intiem kunt dineren.

De AIDAperla kan 3300 passagiers een onbezorgde cruise bieden. Opmerkelijk genoeg verspreiden die zich geweldig op het cruiseschip. Natuurlijk zal het op een zonnige zeedag druk zijn bij AIDA Beach Club. Maar ja, wie wil er nu niet aan boord onder palmbomen rond het zwembad zitten. En dit kan het hele jaar rond want het dak laat UV-straling door, zodat zelfs bij een winters zonnetje u met een lekker kleurtje thuis komt.

Op het moderne schip treft u ook een stukje klassiek cruisen aan. Het Lanai Dek is een prachtig teakhouten dek met kleine buitenzwembaden, diverse relaxplekjes en natuurlijk een promenade. De veranda deluxe met lounge hebben een veranda die direct op het dek aansluit. Zij kunnen ook beschikken over een fraaie wintertuin. Overigens is er voor ieders wensen en portemonnee een passende hut. De keuze is met 14 verschillende huttypen enorm aan boord van de AIDAperla.

Faciliteiten

Actieve cruisepassagiers komen goed aan hun trekken op de AIDAperla. Er is niet alleen een grote fitness club, maar er zijn ook diverse zwembaden, waterglijbanen, klimwanden en andere sportieve uitdagingen. Komt u daarentegen voor uw rust aan boord dan zijn er intieme plekjes om te relaxen. Of u laat zich heerlijk verwennen in de prachtige Spa.

Bij AIDA zijn kinderen altijd welkom. Vele activiteiten en faciliteiten zijn speciaal op hen gericht. Nieuw is dat op de AIDAperla er ook ruimte is gemaakt voor de allerjongsten. In de AIDA Mini Club mogen ouders hun kleintjes vanaf 6 maanden oud langs brengen zodat zij zelf een paar onbezorgde uurtjes zonder kind kunnen genieten van het prachtige cruiseschip AIDAperla.

Culinair

Elke dag is anders aan boord van de AIDAperla. Want zelfs als u 2 weken gaat cruisen, kunt u elke dag in een ander restaurant eten. Er zijn 5 verschillende buffetrestaurants. Hier zijn de (non) alcoholische drankjes inbegrepen.

Specialiteiten restaurants:

  • Vers gebrouwen bier en hartige lekkernijen in de brouwerij
  • Franse delicatessen in de French Kiss – The Brasserie
  • Venetiaanse specialiteiten in het restaurant Casa Nova

A la Carte Restaurants:

  • Rossini,
  • Buffalo Steakhouse,
  • kookstudio in Tim Mälzer
  • Japanse Sushibar

 

Cruiseschip-AIDAperla-AIDA-Lounge Theater

Entertainment

Het Theatrium is ook aanwezig op dit prachtige schip. Het kan ook wel het hart van het schip genoemd worden. Hier vind u in de avond de gezelligheid. Hier zijn verschillende shows en is er altijd wat te zien. Van zangers tot komedianten!

En na elk dag een ander restaurant kunt u ook elke dag naar een andere bar, want er zijn er maar liefst 17. Elke bar heeft een andere insteek, zoals bijvoorbeeld de sushibar, de sportbar, de bierstube of juist een wijnbar. En wat te denken van de Spray Bar. Deze hagelwitte, 2 verdiepingen hoge exclusieve ijsbar is een samenwerking van AIDA en Moët & Chandon Champagne. Deze gelegenheid is echt uw bezoek waard tijdens uw cruise met de AIDAperla. Houdt u van ijsjes? Aan boord is een echt Magnum store, u kunt tegen betaling uw eigen magnum ontwerpen en daarna hier heerlijk van genieten.

Kortom u zult zich geen moment vervelen op de AIDAperla!Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan