AIDAaura

De AIDAaura met haar zusterschip de AIDAvita worden ook wel ‘Club’ schepen genoemd.
Zowel overdag als ’s avonds bruist het van de activiteiten en vooral overdag veel sport en spel.
Natuurlijk kunt u ook relaxen, er is veel dekruimte beschikbaar voor te zonnen, er zijn 2 buitenzwembaden en diverse jacuzzi’s.
AIDA cruises is een 4 sterren rederij en richt zich voornamelijk op jongeren, gezinnen en sportievelingen. De fooien zijn inclusief en er zijn diverse kinderkortingen.
Kinderen vermaken zich in de Kids clubs waar ze niet alleen genoeg speelruimte hebben maar ook kunnen meedoen aan een speciaal bedacht activiteiten programma. Bij excursies aan land bestaat er de mogelijkheid om te golven,
duiken of mountainbiken natuurlijk afhankelijk van de bestemming.AIDA Cruises is een prima keuze wanneer u van sportief cruisen houdt.De AIDAaura vaart in de wateren van de Noord- Europa en de Middellandse zee.

AIDAaura, knus en intiem

AIDAaura is voor een breed publiek eigenlijk een allemansvriend. Het schip heeft -zeker voor zijn bescheiden afmetingen- een indrukwekkend aantal faciliteiten. Omdat dit cruiseschip van AIDA Cruises niet te groot is, blijft het intiem. Door deze aspecten voelt een ieder zich op de AIDAaura thuis. Een stukje thuis op het water. Hier kunt u buitengewoon genieten van de prachtige natuur en cultuur, het motto van dit schip: “Ervaar het land en zijn mensen”.

De hutten zijn van alle gemakken voorzien, zoals badkamer douche en toilet. Er zijn op dit schip zowel binnenhutten, buitenhutten, balkonhutten en verschillende suites!

Restaurants

Op dit schip zijn er verschillende mogelijkheden om te eten. Er zijn drie verschillende buffetrestaurants met een uitgebreid aanbod! Er zijn ook restaurants waar u a la cart kunt eten. Hier wordt wel een kleine toeslag berekend. Hiervoor krijgt u wel heerlijke gerechten en natuurlijk een goede service!

  • Selection Restaurant (hier wordt een extra toeslag berekend).
  • Calypso Restaurant
  • Markt Restaurant
  • Pool Grill

Entertainment en Shows

Entertainment en shows

Iedere avond is er een show te zien in het theater. Hierna kunt u een heerlijk drankje drinken in één van de gezellige bars of lounges. De nachtclub moet u zeker een keer bezoeken!

U vind ook gezellige live entertainment in de verschillende bars die zorgen voor extra gezelligheid!Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan