Cruise met Windstar Cruises

Algemene informatie
Cruisen met Windstar is niet zomaar een cruise, maar een zeilcruise. De schepen kunnen tussen de 148 en 342 gasten kwijt. De kleine schepen komen in afgelegen baaien, kleine dorpjes en prachtige fjorden. Oude ruïnes en kleine schilderachtige jachthavens, dat is wat u tegenkomt tijdens een cruise met Windstar. Op elk moment van de dag staat de bemanning voor u klaar om hun ongekende bekroonde service te bieden.

Uniek bij Windstar, u kunt leren zeilen samen met de kapitein en officieren! Tevens zijn alle non alcoholische dranken inbegrepen. Wilt u met de chef de lokale markt bezoeken? Dat is geen punt! U gaat samen opzoek naar de lokale ingrediënten.

Afhankelijk van de havens en weersomstandigheden kan er gebruik worden gemaakt van het watersportplatform met kajaks, paddleboards en een watertrampoline!

Schepen
De wind en motorjachten van de Winstar vloot bestaat uit:


Bestemmingen

De kleine schepen komen op de meest schilderachtige plaatsen. U komt in kleine havens war u meer kunt zien van de lokale en exotische culturen. De schepen komen in de mooiste baaien, fjorden en pittoreske jachthavens. Winstar Cruises is thuis in de Caribbean, waar het schip de onbekende plekjes op zult zoeken. Ook in de Middellandse Zee weten ze de mooiste plekjes op te zoeken. En wat dacht u van het Panamakanaal. Ook in de stille Oceaan zullen ze u verbazen!

Accommodatie(hutten)
De hutten zijn ingericht met de moderne comfort, maar wel met de sfeervolle maritieme elementen.

Culinair
Aan boord is er een openzitting voor de passagiers. Waar het schip ook vaart, van Portofino tot St Kitss, de lokale smaak van de cultuur wordt heerlijk geserveerd aan boord van de Windstar schepen. De Chef gaat tijden de cruise naar de lokale markten en zoekt hier naar de verse lokale ingrediënten. U kunt dineren in het voortreffelijke Amphora, lunchen in de buitenlucht in Veranda en het dessert nuttigen in Stalla Bistro.

180° FROM ORDINARY

 

Kinderen
Kinderen vanaf 8 jaar zijn welkom op de schepen van Winstar Cruises. De schepen zijn niet ingesteld op kinderen.

Activiteiten & Entertainment
Er is een ruim zonnedek waar u heerlijk kunt vertoeven. De avonden zijn informeel. Wilt u even naar Fitness, dan is dit ook mogelijk aan boord. ’s Avonds kunt u genieten van een drankje in de bar of aan het dek en genieten van de ondergaande zon.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan