Wijncruises

Bent u een liefhebber van wijn? En houdt u van cruisen? Het beste van twee werelden kunnen prima samen komen!

Proef de geneugten van wijn en cruisen tijdens één reis

Aan boord van een schip komen deze twee werelden samen. U drinkt heerlijke wijnen en champagnes terwijl u kunt genieten van het uitzicht en de bestemmingen. Vaar in de Middellandse Zee of de Caribbean.

Wanneer u een wijncruise maakt is de route zorgvuldig in elkaar gezet, zodat u steeds unieke wijnen kunt proeven en meer komt te weten over de geschiedenis van de wijngaarden. Vaak gaat dit samen met een bezoek aan een klein wijnhuis.

De excursies zijn speciaal samengesteld voor de gasten die opzoek zijn naar de ultieme wijnbeleving aan boord.

Aan boord zijn er ook verschillende wijnproeverijen waar u deel aan kunt nemen. Tijdens het diner wordt u verrast met heerlijke gerechten en bijpassende wijnen!

Rederijen die wijncruises aanbieden:

Holland-America-Line-WIjn-Wijncruise-Rode-Wijn

 

Ziet u uzelf al lopen tussen de wijnranken? Of geboeid luisteren naar een uitleg over wijn op een chateau in Frankrijk? Of met andere wijnliefhebbers een lezing van een vinoloog aanhoren aan boord van uw cruiseschip? Of heerlijk proevend van de beste wijnen ter wereld?

Wacht niet langer en neem contact op met één van onze Cruise-Experts op 088 – 501 8 501 of stuur een email naar info@captaincruise.nl.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan