MS VIVA Tiara

MS Viva Tiara, is helemaal gerenoveerd en klaar voor vertrek!

Zodra u een stap aan boord zet van een VIVA schip voelt u de ontspannen levensstijl en vertrouwde sfeer aan boord. De bemanning zorgt voor een hartelijke service aan boord. De schepen zijn uitgevoerd met mooie architectuur en zorgvuldig voorzien van verschillende details. Er is goed nagedacht over de indeling van de schepen waardoor er veel ruimte is voor alle passagiers. Warme kleuren maken elke hut een oase van rust en het beste comfort. Zo heeft u gelijk het gevoel van thuis!

Accommodatie

Aan boord zijn er maar liefst 76 exclusief uitgeruste hutten die zorgen voor een goed gevoel op de MS VIVA TIARA (voorheen MS SWISS TIARA). Het schip biedt plaats aan 153 gasten en heeft Franse balkons op het Diamond- en Rubin-dek, vergelijkbaar met de MS LORD BYRON. Alle buitenhutten zijn perfect uitgerust met een flatscreen-tv, minibar, kluis, telefoon, haardroger, airconditioning, douche en toilet.

In de winter van 2019/2020 ondergaat SWISS TIARA renovaties en vaart onder een nieuwe naam: VIVA TIARA!

 

Rivierschip-Viva Cruises-MS Viva Tiara-Cruise-Bistro

Culinair

Aan boord van de schepen van Viva Cruises geniet u niet alleen van een prachtige omgeving, maar het eten zult u ook inspireren! Alle maaltijden worden met zorg samengesteld door de Chef-kok! Uw ontbijt, lunch en diner vinden plaats in het restaurant waar u ook kunt genieten van de omgeving door de grote raampartijen, zodat u niets hoeft te missen!Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan