MS VIVA One

“MS VIVA One, is klaar voor vertrek”

Het eerste nieuwbouwschip van VIVA Cruises, VIVA One is klaar voor nieuwe passagiers. Laat u tijdens een riviercruise betoveren door de luxe sfeer. Op dit schip kom je helemaal tot rust. Geniet van een gastronomische maaltijd in het hoofdrestaurant of in de Bistro. Na de maaltijd kunt u een heerlijk drankje drinken in de Panoramabar en genieten van het voorbijtrekkende landschap. Op het zonnedek kunt u golfen op de putting green of ontspannen in de heerlijke warme Whirlpool. In het Wellness-centrum is er een sauna en stoombad wat voor u gereed is. Tijdens een cruise zijn er altijd (gratis) huurfietsen aan boord zodat u de stad per fiets kunt verkennen.

Accommodatie

Aan boord van MS VIVA One is er plaats voor 176 passagiers. Er zijn 88 buitenhutten beschikbaar. De bemanning zorgt ervoor dat u werkelijk niets te kort komt!

 

VIVA-Cruises-VIVA-One-restaurant

Culinair

Aan boord van de schepen van Viva Cruises geniet u niet alleen van een prachtige omgeving, maar het eten zult u ook inspireren! Alle maaltijden worden met zorg samengesteld door de Chef-kok! Uw ontbijt, lunch en diner vinden plaats in het restaurant waar u ook kunt genieten van de omgeving door de grote raampartijen, zodat u niets hoeft te missen!Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan