MS Swiss Ruby

Vaar over de bijzondere Seine met de MS SWISS RUBY

Zodra u een stap aan boord zet van een VIVA schip voelt u de ontspannen levensstijl en vertrouwde sfeer aan boord. De bemanning zorgt voor een hartelijke service aan boord. De schepen zijn uitgevoerd met mooie architectuur en zorgvuldig voorzien van verschillende details. Er is goed nagedacht over de indeling van de schepen waardoor er veel ruimte is voor alle passagiers. Warme kleuren maken elke hut een oase van rust en het beste comfort. Zo heeft u gelijk het gevoel van thuis!

Accommodatie

Alle 88 gasten van de MS SWISS RUBY zullen aan boord elegant ingerichte buitenhutten vinden. Naast een stijlvol interieur zijn de hutten uitgerust met een radio, flatscreen tv, minibar, kluis, föhn, airconditioning, douche en toilet. Op het Emerald-dek kunnen de bedden op verzoek worden gescheiden. Op het Diamond-dek vindt u hutten met Franse balkons om te kunnen genieten van het adembenemende uitzicht!

 

Rivierschip-Viva Cruises-MS Swiss Ruby-Cruise-Bar

Culinair

Aan boord van de schepen van Viva Cruises geniet u niet alleen van een prachtige omgeving, maar het eten zult u ook inspireren! Alle maaltijden worden met zorg samengesteld door de Chef-kok! Uw ontbijt, lunch en diner vinden plaats in het restaurant waar u ook kunt genieten van de omgeving door de grote raampartijen, zodat u niets hoeft te missen!Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan