Cruise met VIVA Cruises

Algemene informatie

VIVA Cruises laat u het allerbeste zien van Europa. U gaat met deze rederij op ontdekkingsreis, samen met een goed gezelschap. Aan boord wordt u beloond met de bekroonde service en goede voorzieningen. U zult gemak en flexibiliteit ervaren aan boord van de schepen.

De rederij is al tientallen jaren bekend op de Europese rivieren, naar de meest populaire bestemmingen. De rederij is daarom ook trotst op haar cruise-ervaring en wilt haar gasten iedere keer weer inspireren.

Aan boord zijn alle maaltijden inbegrepen, u kunt genieten van lokale gerechten en specialiteiten. Premium dranken en snacks zijn allemaal inbegrepen in de prijs. Dus geniet onbezorgd van een heerlijke cocktail, aperitiefje en heerlijke Europese wijnen. De fooien zijn bij deze rederij inbegrepen!

 

Viva Logo

Rivier Schepen
VIVA Cruises heeft moderne schepen die van alle gemakken zijn voorzien!

4 sterren
MS Swiss Ruby
MS Thomas Hardy

4+ sterren
MS Viva Tiara
MS Viva Moments

 

Viva-Cruises-Lord-Byron-Rivierschip-Riviercruise-2

 

Bestemmingen

Viva Cruises vaart langs alle grote rivieren – Donau, Elbe, Moezel, Rijn, Rhône, Seine en het Main-Donau-kanaal. Eenmaal aan wal duik je in het hart van tijdloze steden en dorpen en ’s werelds meest bloeiende hoofdsteden!

Accommodatie (Hutten)
Alle hutten zijn voorzien van alle gemakken. Daarnaast kunt u gebruik maken van de gevulde minibar. In uw hut kunt u genieten van de geuren van Rituals. Daarnaast heeft u over het gehele schip WiFi.

Culinair
U zult verrast worden tijdens de verschillende maaltijden. De gerechten wordt afgestemd op de bestemmingen van het schip. Er wordt gewerkt met vele lokale producten tijdens ontbijt, lunch en diner. Daarnaast kunt u genieten van heerlijke snacks en bij de koffie een heerlijke gebakje!

RELAXED ATMOSPHERE AND EXCLUSIVE RIVER CRUISES

 

Kinderen
Kinderen vanaf 2 jaar zijn welkom aan boord van de schepen van VIVA Cruises. Er zijn geen kinderfaciliteiten aanwezig.

Activiteiten & Entertainment
U kunt voornamelijk genieten van het uitzicht wat u tegen komt. Er is een ruime bar waar u savonds heerlijk een drankje kunt drinken. Soms zijn er gastartiesten aan boord, afhankelijk van de locatie van het schip! U kunt kiezen uit een uitgebreid aanbod van excursies die worden aangeboden. Er zijn altijd headsets beschikbaar van het schip die u mee mag nemen de stad in! Zo komt u meer te weten over de bestemmingen.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan