Veel gestelde vragen

Algemeen Boeken Voorbereiding Aan boord

Waarom boekt u bij Captain Cruise?
Captain Cruise maakt het boeken van uw droomcruise makkelijk en leuk! Een gespecialiseerd team aan de telefoon en achter de computer. Door jaren lange ervaringen weet het team precies wat u wilt en/of zoekt. Wij vinden service op nummer 1 staan en nemen daarom ook veel uit uw handen, zoals online inchecken als dat zelf niet lukt. Persoonlijke aandacht is erg belangrijk en daarom geven onze klanten ons een waardering van een 9,6. De reisbescheiden sturen wij per post op, na uw eerste cruise ontvangt u standaard € 40,- of € 25,- korting op uw volgende cruise na het invullen van uw beoordeling.

Daarnaast garandeert Captain Cruise u de laagste prijs!
Captain Cruise doet haar best om de prijzen in de cruisewereld zo transparant en zo goedkoop mogelijk te maken. Daarom:
-de zelfde of een lagere prijs dan bij alle andere reisagenten of cruisespecialisten;
-geen reserveringskosten bij online boeken;
-duidelijke vermelding of bijkomende kosten van toepassing zijn (bijvoorbeeld fooien);
-geen portokosten voor het toezenden van uw reisdocumenten;
-geen duur telefoonnummer, waarbij u lang in de wacht staat;

Captain Cruise helpt u ook bij het zoeken van de beste/voordeligste vluchten. Geef bij boeking uw wensen door en wij maken van uw reis een geheel pakket.
Elke klant is anders en heeft andere wensen met betrekking tot de vluchten/hotels en of transfers. Wij geven u de vrijheid hierin en willen u niet verplichten met een bepaalde luchtvaartmaatschappij te vliegen. Onze cruisespecialisten staan voor u klaar!

Captain Cruise hanteert duidelijke Nederlandse reis- en boekingsvoorwaarden. Daarnaast kunt u de voorwaarden per rederij eenvoudig aanvragen middels een e-mail naar info@captaincruise.nl.

Wat zijn de spelregels van de Laagste Prijs Garantie?
Regelmatig wil een rederij een specifieke cruise exploitabel maken en biedt ze die cruise goedkoper aan. Degenen die hier op reageren hebben minder keuze (de beste hutten zijn vaak al vergeven), maar wel een leuk voordeel.

Als u een cruise boekt bij Captain Cruise dan geldt onze dagprijs, die gegarandeerd lager is dan anderen u bieden. En Captain Cruise brengt, in tegenstelling tot de meeste andere aanbieders, bij online boeking, géén reservering- of andere kosten in rekening.

De garantie geldt voor de reis (cruise-only) op dat moment. Captain Cruise biedt u dan het laagste tarief. Latere aanbiedingen gelden derhalve niet als vergelijking. De garantie geldt niet voor vluchten, hotels en transfers.

Stuur een afschrift van uw boeking en het bewijs dat de cruise tezelfdertijd elders goedkoper te boeken was naar info@captaincruise.nl of stuur naar Captain Cruise, Slotenmakerstraat 12, 2672 GD, Naaldwijk. Onze medewerkers nemen dan contact met u op om de zaak af te wikkelen.

Wanneer ontvangen wij onze reispapieren?
Deze ontvangt u ongeveer 2 weken voor vertrek. Steeds meer rederijen en luchtvaartmaatschappijen gaan over tot het systeem van (elektronische) tickets.
Echter wij printen alle documenten voor u uit en zullen de reisbescheiden per post toesturen.

Is Captain Cruise aangesloten bij ANVR en SGR?
Captain Cruise is aangesloten bij ANVR, SGR, SGRZ, calamiteitenfonds en KVK.
ANVR: 5537
SGR / SGRZ: 3760
KVK nummer: 71248730
Onder algemene voorwaarden kunt u alle informatie terugvinden.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan