Cruise met Variety Cruises

 

VARIETY-CRUISES-LOGO

Algemene informatie

Stap aan boord van een fantastisch megajacht. De schepen bieden comfort, schoonheid en veiligheid dat geclassificeerd is volgens de nieuwste internationale normen voor “Safety of Life at Sea” (SOLAS). Ontdek de prachtige kusten en leer nieuwe medepassagiers kennen. De schepen bieden alle faciliteiten die nodig zijn. De bemanning zal er voor zorgen om een onvergetelijke reis te maken!

Variety Cruises combineert geweldige bestemmingen, het jacht dat bij u past, professionele bemanning en een voortreffelijke keuken, altijd met een lokale smaak. De perfecte ingrediënten voor de ultieme jachtcruise-ervaring. Alle kleine schepen bieden Ocean View-hutten en 360 ° onbelemmerd uitzicht op de wonderen van de natuur en de pracht van de bezochte bestemmingen.

Schepen

Variety Cruises heeft 6 jachten beschikbaar voor passagiers. Op alle schepen staat zeer vriendelijke bemanning voor u klaar. U zult genieten van de gastvrijheid aan boord! Geniet van voldoende vrije tijd in de havens en maak kennis met de lokale bevolking.

Accommodatie
Of u nu geniet op één van de buitendekken of wilt genieten in uw hut, u heeft altijd een prachtig uitzicht over de bestemming. Alle hutten zijn voorzien van ramen of patrijspoorten, zodat u niets hoeft te missen van de omgeving! Uw hut is uitgerust met een flatscreen, minikoelkast, en airconditioning. Alle hutten hebben een eigen badkamer die voorzien is van alle gemakken.

Culinair

U kunt genieten in het stijlvolle restaurant met grote ramen die het mooiste uitzicht bieden op alle bestemmingen waar het schip naartoe vaart, terwijl alle gasten op één enkele zitplaats zitten en een keuken van hoge kwaliteit biedt, altijd met een aantal lokale smaken. In het buiten restaurant waar de maaltijden “al fresco” worden geserveerd, bevindt zich op het zonnedek en is de ideale plek om te zonnebaden, een goed boek te lezen of gewoon naar het landschap te staren.

LOCAL, IMMERSIVE, SMALL BOAT

 

Kinderen
Kinderen onder de 11 jaar worden niet geadviseerd om aan boord te gaan. Er zijn geen kinderfaciliteiten aanwezig op de schepen.

Activiteiten & Entertainment
Deze schepen zijn ideaal om ergens ter wereld een duik te nemen. Aan boord zijn vinnen, maskers en snorkels beschikbaar voor gebruik tijdens de zwemstops. Wanneer de schepen varen in Costa Rica en Panama of op de Seychellen, zijn er ook kajaks. U kunt ook een kleine bibliotheek vinden, evenals bordspellen en speelkaarten voor uw vermaak. Films worden vaak vertoond in de lounges van de schepen, dus kijk in het dagelijkse programma voor de showtijden.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan