Golden Horizon

 

Golden_Horizon-zeilen

Charme, avontuur en romantiek

Introductie van ’s werelds grootste vierkant getuigde zeilschip, Golden Horizon. Een bijna replica van het in 1913 gebouwde oceaanschip, France II. Golden Horizon trekt avonturiers aan voor een zeilervaring waarbij gasten contact kunnen maken met de elementen van de natuurlijke wereld. De sfeer aan boord is ontspannen, ongedwongen, elegant en zonder onnodige formaliteiten.

We hebben een omgeving gecreëerd die onze gasten zal aanmoedigen om keer op keer terug te keren en hun verhalen en ervaringen te delen. Met gratie en schoonheid is de Golden Horizon in de eerste plaats een zeilschip dat vaart om avonturen te delen met onze vrienden, onze gasten.

 

Alle hutten hebben zicht naar buiten en zijn van alle luxe voorzien. Van buitenhut tot luxe suite. Op de Golden Horizon wordt er zoveel mogelijk gebruik gemaakt van de zeilen zonder het gebruik van de belangrijkste voortstuwingsmotoren. De kapitein zal zich inspannen om koersen uit te zetten met behulp van de lokale wind en stromingen om de gasten een echte zeilervaring te bieden.

Culinair

  • Main dining room voor ontbijt, lunch en diner. De chefs gebruiken verse ingrediënten om klassieke en lokale gerechten te serveren. Op deze manier krijgen de gasten een kijkje in de keuken van de plek die ze bezoeken.
  • 24 uurs roomservice
  • Fresco horizon Bar

 

Golden_Horizon-lessen

Entertainment aan boord van de Golden Horizon

De Golden Horizon staat garant voor luxe en relaxen. Bij de zonsondergang kunt u genieten van live muziek, de pianist in de piano bar voorziet de avond van jazz en klassieke muziek. Lokale artiesten treden op en dansers en zangers laten zich van hun beste kant zien.

Voor een heerlijke relaxte avond kunt u genieten van een drankje bij de twee buiten bars. Voor de whiskey en gin liefhebbers, serveert Debeljak de beste ter wereld. Overdag worden er verschillende spellen gespeeld op het dek of kunt u een wijnproeverij doen. Voor wie de handen uit de mouwen wil steken, worden er workshops gegeven over het zeilen.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan