Cruise met Tradewind voyages

Algemene informatie
De Britse rederij Tradewind Voyages onderscheidt zich van andere zeilschip rederijen. De reizen worden geleid door de wind en de stroming, een maritieme ervaring op ons traditionele maar eigentijdse schip. Gasten hebben de vrijheid om aan wal te verkennen of aan boord te blijven en het schip te gebruiken als een welzijnsbestemming – profiterend van de luxe faciliteiten en activiteiten die worden aangeboden.

Tradewind Voyages is een vriendelijk en boeiend jong merk dat weet dat luxe een gevoel is. Ze nemen gasten mee op een reis die hen verbindt met de wereld en de zee in al haar vormen. Het leveren van een maritieme ervaring; zeilen waar andere schepen niet kunnen.

Het team, zowel aan boord als aan de wal, werkt volgens dezelfde waarden; om als één team op te treden om ervoor te zorgen dat de reizen van de gasten naadloos en plezierig zijn. Het bieden van de hoogste normen op het gebied van eten, accommodatie en entertainment. De sfeer aan boord is ontspannen, ongedwongen, elegant en zonder onnodige formaliteiten

Bestemmingen
Dankzij het kleinere formaat van Golden Horizon kunnen gasten worden meegenomen naar enkele van de mooiste en onontdekte eilanden ter wereld. Of u nu prachtige bezienswaardigheden wilt ervaren of buitengewone locaties wilt bezoeken, wij zullen onze gasten verrassen met een excursieprogramma aan wal om zich onder te dompelen in hun bestemming. Sommige van onze reizen zullen langere dagen op zee inhouden, dit zal het concept van zeilen echt tot leven brengen.

De Mediterrane Collectie biedt een uitgebreide reeks van verschillende reizen en omvat bezoeken aan Albanië, Montenegro, Kroatië, Slovenië en Griekenland. De Caribische reisrelease omvat bezoeken aan de Grenadines, St. Vincent, St. Lucia, Guadeloupe, Britse Maagdeneilanden, St. Kitts, St. Barts, Antigua en meer… De Mediterrane 2023 reiscollectie omvat bezoeken aan Spanje, Frankrijk, Italië, Albanië, Montenegro, Kroatië, Slovenië, Turkije en Griekenland.

Accommodatie (Hutten)
Tradewind Voyagers wil gasten een ultiem verblijf bieden en daarom hebben alle hutten en suites buitenzicht of een balkon. De bedden zijn vaak twee losse bedden die op aanvraag tot een tweepersoonsbed kunnen worden gevormd. De hutten zijn luxe, netjes en van alle gemakken voorzien.

Culinair
Bij Tradewind Voyagers is er een main dining room waren de gasten iedere dag kunnen genieten van een vers ontbijt, lunch of diner. De chefs gebruiken verse ingrediënten om klassieke en lokale gerechten te serveren. Op deze manier krijgen de gasten een kijkje in de keuken van de plek die ze bezoeken. Ook kunnen gasten gebruik maken van 24 uurs roomservice.

Go beyond the horizon

 

Activiteiten & Entertainment
Aan boord van Tradewin Voyagers draait het om rust en ontspanning. Er zijn meerder zwembaden en bars om een lekker drankje te halen. Voor de sportievelingen is er ook een fitness ruimte aanwezig. Daarnaast is er een spa met sauna en worden er fitness en yoga lessen gegeven. Overdag worden er verschillende spelletjes georganiseerd. Ook kunnen de gasten ervaren hoe het is om een zeilschip te besturen en zelf aan het roer staan.

In de avond is er genoeg entertainment aanwezig in de vorm van een pianist in de piano bar en verschillende optredens. Voor de liefhebbers van een drankje zijn er wijnproeverijen en serveert Debeljak de beste whiskey en gin.

 Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan