Sanne

Naam: Sanne Breewel
Functie: Cruise Expert
Rederijen gezien: Norwegian Cruise Line, Costa Cruises, Royal Caribbean International
Meest bijzondere schip: Wonder of the Seas
Meest bijzondere bestemming: China

Sinds 1 november 2021 werkzaam bij Captain Cruise, na een tijdje gewerkt te hebben in de luchtvaart sector toch de overstap gedaan om in de cruise wereld te gaan werken. Dat is een hele goede keuze geweest want ik ben sinds mijn eerste cruise ontzettend enthousiast geraakt over het cruisen en houdt ik het cruisenieuws nauwlettend in de gaten.

In 2014 mocht ik met samen met mijn ouders mee op mijn allereerste cruise met de Norwegian Jade welke vanaf Venetië richting de Griekse eilanden ging. En in 2019 heb ik een rondreis gemaakt door Florida gemaakt en toen mocht ik aan boord van de Carnival Victory vanaf Miami naar Key West en Cozumel. Wat een gave ervaring was dat!

Toen ik in begin 2020 mij diploma in ontvangst mocht nemen dacht ik, nu kan het reizen beginnen! Ik had zelf al een aantal leuke cruises op het oog maar helaas gooide corona roet in het eten, en heb ik deze afgelopen 2 jaar niet kunnen cruisen. Ik hoop dat ik snel meer rederijen en schepen mag gaan bekijken. Aan kennis in ieder geval geen gebrek, ik heb zelf al veel mooie bestemmingen mogen bezoeken. Van Chicago tot aan Shanghai. Zelf heb ik de afgelopen maanden ontzettend veel kennis mogen opdoen in de cruise wereld bij Captain Cruise en kan ik u uitstekend helpen met het verzorgen van een mooie cruise!Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan