Alexander

IT Manager
Alexander Breed
, geboren in Alkmaar (1987) en opgegroeid in een smartphone- en computer loze tijd. Een tijd die we ons nu totaal niet meer kunnen voorstellen. Mijn ouders hadden een internationaal bedrijf, en mede hierdoor hadden wij al vroeg een computer in huis. Je weet wel, zo’n grote enorme kast, inclusief de karakteristieke inbelverbinding. Ook onze eerste draadloze huistelefoon werd al snel uit elkaar gehaald, om te kijken hoe het werkte. En ik raakte gefascineerd door de techniek.

Met de benodigde IT diploma’s op zak wilde ik de uitdaging buiten de grenzen zoeken en ging op Aruba aan de slag als IT-beheerder. Bij terugkomst begon het reizen toch snel weer te kriebelen om overzees te gaan, dus besloot ik om onbetaald mee te varen op het containerschip Spring Panda. België, Engeland, de Dominicaanse Republiek, Costa Rica, Curaçao en Venezuela kwamen voorbij, terwijl ik hielp het schip te onderhouden, schilderen, roest krabben en het dek schoonmaken. De reis was fantastisch.

Als IT consultant / manager heb ik de afgelopen jaren nationale en internationale bedrijven geadviseerd zoals Media Markt, N Brands (Nikkie Plesse), Gewichtsconsulente Sonja Bakker en Innovatief sieradenmerk Insignety. Sinds 2018 ben ik de nieuwe uitdaging aangegaan om Captain Cruise te adviseren in alle dagelijkse IT vraagstukken die beantwoord moeten worden. Een nieuwe website is inmiddels gelanceerd en op dit moment werken wij dagelijks hard aan het uitrollen van de nieuwe zoekmachine met zo uitgebreid mogelijke filters om u als klant de beste cruise vakantie te kunnen bieden.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan