SH Vega

Swan-Hellenic-SH Vega-Schip-Expeditieschip-Cruise

“Ga met SH Vega op expeditie naar het poolgebied”

Het 5-sterren elegante boetiekschip in Scandinavisch-design maakt haar eerste reis in juli 2022 en biedt u een intieme setting van waaruit u volledig wordt ondergedompeld in alle luxe en bijzondere bezienswaardigheden en landschappen. Leun achterover, ontspan en neem even de tijd om uw expeditie schip te leren kennen.

Het gloednieuwe schip, genoemd naar het eerste schip dat de Arctische Noordoostpassage overstak, is ontworpen om in stijl en comfort naar buiten de gebaande paden en afgelegen poolgebieden te reizen.

Het schip heeft een PC5 ijs versterkte romp gecombineerd met extra grote stabilisatoren om uw reis zo soepel mogelijk te laten verlopen. Met de Zodiacs worden naar prachtige afgelegen plekken gevaren om één te worden met de bestemming. 

Culinair

In The Swan Restaurant kunt u terecht voor ontbijt, lunch en diner. Het restaurant serveert internationale en lokale gerechten gericht op regionale ingrediënten va de bestemmingen die het schip bezoekt. In de club Lounge is 24-uur per dag tapas met uitzicht op de prachtige bestemmingen. Zo hoeft u nooit iets te missen wanneer u uw maaltijd nuttigt. Na een heerlijke dag op de bestemmingen kunt u een heerlijke hap meepakken bij de Poolbar en Grill.

 

Swan-Hellenic-SH-Vega-Observation-Loounge

Entertainment

De plekken die u bezoekt tijdens deze expeditie cruise zijn bijzonder. Aan boord zijn kleine zodiacs die u naar de meest ongelegen plekjes kan brengen. In de Observation Lounge kunt u een heerlijk drankje drinken en andere gasten leren kennen aan boord van dit schip.
U vindt op dit schip geen grote productie shows, maar verfijnde pianomuziek. In het expeditielab kunt u uw bestemming beter leren kennen!Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan