Silver Whisper

 

Cruiseschip-Silver Whisper-Silversea Cruises-Restaurant La Terrazza

Genieten aan boord van Silver Whisper, niets zal u ontbreken

Met dit bekroonde concept van elegante, all-suite luxe van Silversea naar een hoger niveau, is dit Millenium Class-schip groter dan de Silver Cloud en Silver Wind, maar behoudt het compromisloze vertrouwdheid en intimiteit. Aan boord van Silver Whisper is er een royale hoeveelheid open dek en zonneweide, met voldoende aluminium / teak dekmeubilair voor gasten.

Weinig schepen halen tegenwoordig een Berlitz-vijfsterrenwaardering, maar Silversea-cruises hebben een benijdenswaardige reputatie opgebouwd vanwege de hoge kwaliteit, vooral als het gaat om de keuken, dus waar wacht je nog op? Boek een cruise met Silver Whisper en bereid u voor op een vakantie die u niet snel zult vergeten.

Faciliteiten aan boord van Silver Whisper

Er zijn geen kosten bespaard als het gaat om gasten die genieten van hun downtime aan boord van Silver Whisper.

Culinair genieten aan boord van Silver Whisper

Luxe schijnt door als het gaat om maaltijden aan boord van Silver Whisper. Met vier verschillende restaurants om uit te kiezen, kunnen gasten genieten van een verscheidenheid aan keukens van over de hele wereld in verschillende prachtige omgevingen:

  • La Terrazza- authentieke Italiaanse gerechten gemaakt van alleen de meest verse, meest duurzame ingrediënten.
  • The Grill – ga aan de slag met uw maaltijd door alles te koken zoals u het lekker vindt op de lavastenen aan uw tafel.
  • The Restaurant – met zowel regionale specialiteiten als internationale klassiekers, een maaltijd in The Restaurant kan een culinaire reis over de hele wereld zijn.
  • La Dame – proef een smaak van lekker Frans eten, aangeboden door enkele van de meest getalenteerde chef-koks op zee.

Er is wijn bij het diner, cocktails bij het zwembad of champagne (de huischampagne is Moet & Chandon) terwijl u de hele nacht danst, allemaal gratis door het hele schip, ook in uw suite kunt u genieten van gekoelde drankjes in de minibar.

 

 

Cruiseschip-Silver Whisper-Silversea Cruises-Theater

Entertainment aan boord van Silver Whisper

Avonden aan boord van Silver Whisper kunnen zo ontspannen of levendig zijn als u maar wilt, met alles van ontspannende bars tot filmvertoningen en livemuziek.

  • The bar – hier kunnen gasten genieten van heerlijke cocktails en fantastische livemuziek van getalenteerde muzikanten.
  • The Show Lounge – geen cruise is compleet zonder live producties. In The Show Lounge kunnen gasten alles verwachten, van klassieke afspraken tot shows van lokale artiesten.
  • Moonlight Movies- voor iets romantischers, gezellig op het dek en bekijk een speelfilm in de open lucht.
  • The Humidor – gemaakt door Davidoff, deze bar met houten lambrisering, compleet met weelderige leren stoelen, is dé plek om enkele van de beste sigaren te roken en van de beste cognac te nippen.
  • De Panorama Lounge – met een uitnodigende sfeer en een ruime dansvloer, kunnen gasten die voor deze lounge kiezen tot laat in de nacht genieten van livemuziek.


Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan