Silver Nova

Silver Nova, het nieuwe vlaggenschip in de vloot

Silver Nova is het elfde schip dat zich bij de vloot toevoegt. Het nieuwe vlaggenschip van de rederij komt in 2023 in de vaart. Het schip zal een thuis weg van huis zijn voor maximaal 728 gasten. Bovendien zal Silver Nova onze meest milieuvriendelijke zijn en dankzij haar baanbrekende technologische oplossingen zal ze Silversea voortstuwen naar een nieuw tijdperk van duurzaam cruisen. Het is de Nova-manier van reizen. Aan boord van de schepen wordt u in de watten gelegd door het personeel en is het een thuis weg van huis. 

Silver Nova levert een nieuwe manier van luxe cruisen. Haar revolutionaire vormgeving zorgt voor uitmuntende openbare ruimtes, die naadloos in elkaar overgaan. Silver Nova introduceert een gloednieuwe selectie van prachtige, ruime suites, waarvan vele beloven een uitzicht van 270˚ van de zee naar de lucht te bieden. Acht restaurants en een ongekende keuze aan bars maken de ervaring compleet en bieden op elk moment van de dag heerlijk drinken en eten.

Culinair genieten aan boord van Silver Nova

Als u Aziatische lekkernijen zoals sushi wilt, ga dan naar Kaiseki, voor de Franse keuken, La Dame, en voor Italiaans heb je Spaccanapoli voor pizza en La Terrazza voor verheven rustieke gerechten.

Om optimaal van het prachtige weer te genieten, biedt La Terrazza al fresco dineren in stijl. Aan de andere kant, als u in de stemming bent voor een proeverij, probeer dan een paar tapas of kleine gerechten bij Silver Note.

 

Silversea-Silver-Nova-Cruise-Cruiseschip-La-Dame

Entertainment aan boord van Silver Nova

Een bar die u niet mag missen zijn het Arts Café, dat overdag verandert van een café in Europese stijl in een kleurrijke cocktail locatie ‘s avonds, veel gasten kiezen ervoor om hier veel tijd door te brengen.

Gasten kunnen optimaal ontspannen in Otium. De SPA aan boord heeft verschillende behandelingen. Alles wordt op elkaar afgestemd. De dranken hebben dezelfde geuren als de olie die u wenst. Een unieke ervaring dus!

De Skybar zorgt voor een panoramisch uitzicht aan de achterkant van het schip. En wat bij Silversea uniek is, zijn de warmte heaters. Dus het maakt niet uit in welk vaargebied u bent, u kunt altijd genieten in de buitenlucht!Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan