Silver Endeavour

 

Verre bestemmingen, met Silver Endeavour

Ga op een luxe expeditiecruise naar de beste verre bestemmingen ter wereld aan boord van Silver Endeavour, een speciaal gebouwd expeditieschip als geen ander. Haar 200 bevoorrechte gasten zijn speciaal ontworpen voor het navigeren door wateren in enkele van ’s werelds meest afgelegen bestemmingen, waaronder de beide poolgebieden van de aarde en met twaalf Zodiac-boten kunnen zelfs de meest off-the-beaten-track locaties bezoeken.
Het schip beschikt over acht dekken met voldoende ruimte, verschillende restaurants, bars en lounges. Daarnaast beschikken alle suites over een balkon en is de servicenorm indrukwekkend door een bemanning tot gastverhouding van 1:1

Geniet aan boord van dit Silversea-schip van een vriendelijke sfeer en vele speciale voorzieningen die u normaal alleen op grotere schepen aantreft, waaronder de Panorama Observation Lounge, boetiekjes en een full-service spa. Met alle faciliteiten die nodig zijn om, te ontspannen en te genieten van een avondje entertainment, zal Silver Endeavour gasten betoveren door het aanbod.

 

Culinair genieten aan boord van Silver Endeavour

 • The Grill – geniet van de mogelijkheid om uw eten direct aan uw tafel te koken op lavastenen, wat betekent dat elke hap vlees, vis en groenten precies wordt gekookt zoals u het wilt. Overdag is dit restaurant een gastronomische salade- en burgerbar.
 • Het restaurant – bij elke maaltijd in het restaurant kunnen gasten moderne, internationale gerechten verwachten die worden geserveerd door attent personeel in een verfijnde omgeving. Met specialiteiten met verse ingrediënten uit de bezochte regio’s, kunt u voor elke bestemming een echte smaak krijgen.
 • Il Terrazzino – De wereldberoemde keuken van Italië bereikt zijn verste klanten tot nu toe, aan boord van Silver Endeavour. Geniet van de lekkerste gerechten en authentieke recepten van het land in deze bewerkte versie van ons beroemde La Terrazza concept.
 • La Dame – Bereid je smaakpapillen voor op een van de beste gastronomische ervaringen die je ooit zult hebben. La Dame – vernoemd naar de grande dame van Parijs, de Eiffeltoren  is een eerbetoon aan het culturele en gastronomische erfgoed van Frankrijk.

           

 

Silver-Endeavour-Library

Entertainment aan boord van Silver Endeavour

Het kleine formaat en de passagierscapaciteit van Silver Endeavour betekent dat avondentertainment intiem en gezellig is, waardoor iedereen kan ontspannen na een drukke dag met het ontdekken van nieuwe plaatsen. Geniet van een lekker drankje en entertainment, zoals live muziek en lezingen bij Explorer lounge.
Bij het Arts Café kun je kleine gerechten en drankjes bestellen terwijl je bijpraat met medereizigers.
Als u echter op zoek bent naar een meer ontspannen avond, ga dan naar Connoisseurs Corner of de Observation Lounge voor een drankje.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan