Sea Cloud

De grootste windjammer op zee

Dit schip voelt aan als een privéwoning met prachtige witte zeilen. De dekken hebben hun unieke charme. Elke stap die u zet gaat gepaard met glamour en vervlogen tijden. De Sea Cloud is zeer authentieke en een heerlijke nostalgische sfeer zal u niet ontgaan! Speciale gelegenheden wordt aan boord van dit schip nog specialer! De Sea Cloud is en blijf een ware legende van de zee en betovert iedereen die haar ervaart!

 

Cruiseschip-Seacloud-Cruises-Seacloud-Cruise-Buitenterras.

Culinair

Net als op een privéjacht kunt u aan de mooie lange tafels aanschuiven om te dineren en natuurlijk kunt u elke plek uitkiezen want er zijn geen vaste plekken.

Als het mooi weer is, kunt u tijdens de lunch op het lidodek zitten. De smakelijke snacks die aan het buffet in de buitenlucht worden geserveerd, zullen uw eetlust opwekken en stillen. Op bepaalde momenten zorgt onze pianist aan boord voor aangename achtergrondmuziek bij uw gesprekken. De lidobar is een gezellige plek om de avond af te sluiten. Passend bij elk traditioneel zeilschip, kan de sfeer ook behoorlijk levendig worden als het Crew Shanty Choir verschijnt.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan