Icon of the Seas

 

Icon of the Seas, een Royal Caribbean schip als nooit tevoren!

De Icon of the Seas wordt nóg groter, nóg gekker en nóg iconischer dan alle andere schepen van Royal Caribbean. Met het grootste waterpark op zee, acht verschillende buurten en een tal aan restaurants zal je je op dit schip nooit vervelen. Surfside is een gebied compleet gefocust op families. Een door kinderen goedgekeurd zwembad, een zwembad voor volwassenen en verschillende eet mogelijkheden.

Zeven verschillende zwembaden voor een ander zwembad iedere dag van de week. En natuurlijk kan central park ook niet ontbreken op dit prachtige schip. Op het schip zijn uitdagende en leuke activiteiten te doen voor jong en oud. Wat je ook kiest om te doen, genieten staat altijd bovenaan!

 

Faciliteiten aan boord van de Icon of the Seas

Icon of the seas biedt zoveel activiteiten aan boord dat u aan het einde van de cruise langer zou willen blijven om nog meer te ontdekken. De Icon of the seas is het grootste schip van Royal Caribbean en biedt een groot waterpark met zes verschillende, uitdagende glijbanen. Luxe restaurants, gezellige lounges en bars met alle mogelijk drankjes kunnen uiteraard ook niet ontbreken op dit schip.

Wie wel een beetje van spanning houdt is er de Frightening bolt glijbaan, waarbij de vloer onder je vandaan zakt. Of ga de uitdaging aan bij de Pressure drop. Voor de echte waaghalzen is er de Crown’s edge, waarbij je buiten het schip op een skywalk staat en daarna bungelend boven de oceaan hangt.

Voor wie even behoefte heeft aan wat ontspanning tijdens al die drukke activiteiten is er ook een spa en wellness aanwezig op het schip.

Culinair genieten aan boord van de Icon of the Seas

Op dit schip is een grote diversiteit aan restaurants aanwezig. Even een snelle hap tussen het zwemmen door? Of lekker rustig tafelen ’s avonds? Het kan allemaal op de Icon. Met verschillende keukens is er voor ieder wat wils. Icon of the Seas beschikt onder andere over:

  • Giovanni’s Italian kitchen & wine bar
  • Sorrento’s
  • Playmakers sportsbar & arcade
  • Chops grill
  • Izumi hibachi & Sushi

De Icon of the Seas heeft ook een Main dining room waar u altijd terecht kunt voor iets te eten.

 

Entertainment aan boord van de Icon of the Seas

Aan entertainment geen gebrek op de Icon of the Seas. Iedere avond zijn er verschillende shows/optredens in het theater. In de Music hall zijn dagelijks verschillende optredens van artiesten. Of ga een gokje wagen in het casino op dek 4.

Voor degene die liever zelf optreden kan je naar de Spotlight Karaoke om je beste zangkunsten te laten horen. Natuurlijk zijn er ook genoeg bars en cafés aanwezig om gewoon rustig van een drankje te genieten. Bij het aquatheater kan ook genoten worden van bijzondere shows gedurende de cruise.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan