Riviercruises langs Rijn, Donau, Douro…….

riviercruises-rijn-donau-douro

Wat maakt een riviercruise zo bijzonder?
Een riviercruise schip vaart langs allerlei mooie dorpen en steden en bezienswaardigheden zoals kastelen en burchten. De aanlegplekken zijn prachtig gelegen nabij sfeervolle dorpjes of midden in het centrum van grote steden. In tegenstelling tot een zee cruise is er bij een riviercruise altijd wat te zien.

In Europa zijn er talloze rivieren die door allerlei landen heen stromen.  Onze C&O Cruises riviercruise specialisten adviseren u graag met een compromis van route, schip en budget.
Riviercruises zijn razend populair en het aanbod aan schepen en vaarroutes is groot.

MS-Amalia-Rodriguez-Douro-profil-CroisiEurope©-Riviercruises

 

Riviercruises wereldwijd

Cruise in Europa langs rivieren als Rijn, Moezel, Main, Rhône, Seine, Douro of de Donau naar prachtige steden en dorpen en neem deel aan excursies naar het binnenland.
Bezoek riviercruise toppers als Wenen, Budapest, Praag, Porto, Parijs, Trier, Düsseldorf of Keulen.

Zo bieden wij ook riviervakanties aan naar Vietnam en Cambodja (waar u over de indrukwekkende Mekong kunt cruisen), Zuidelijk Afrika (vaar met een zeer exclusief schip over de Zambezi) en het mysterieuze Myanmar.

C&O Cruises experts adviseren u graag.

 

Rijncruises razend populair

De animo voor Rijn riviercruises is enorm groot.
De Rijn stroomt door verschillende landen. Vanuit Zwitserland door Duitsland, naar Nederland. Bekende plaatsen langs de Rijn zijn Bazel, Straatsburg Karlsrule, Koblenz, Keulen en Dusseldorf.
Rijncruises worden steeds populairder. De Rijn riviercruises starten vanaf Amsterdam, Arnhem Düsseldorf en Keulen.

Alle riviercruises op een rijtje >> >>

Varen over de Moezel

De moezel is een rivier in Frankrijk, Luxemburg en Duitsland. Wanneer u met een rivierschip de Moezel bevaart is dit voornamelijk in Duitsland.
U kunt onderweg genieten van vele wijngaarden, kleine dorpjes en een aantal steden. Ook kunt u genieten van de restanten van burchten en kastelen! Kortom voor ieder wat wils.

Riviercruises over de Moezel starten voornamelijk in Arnhem of Keulen. Steden die u kunt bezoeken tijdens riviercruises over de moezel zijn: Cochem, Trier, Koblenz en Metz.
Tijdens uw Moezel riviercruise maakt u een landexcursie naar een wijngebied.

"Ontdek de Rivieren van Europa, of buiten Europa"

Riviercruises Buiten Europa

Deze cruises nemen u mee naar Halong Bay of over de Mekong, Irrawaddy, Ganges, Amazone, Mississippi, Hudson of naar Alaska en Antarctica.
Wanneer u deze riviercruise maakt reist u over een bijzondere rivier. Op de schepen is plaats voor een klein gezelschap. Dat betekent dat er een intieme sfeer heerst.

U reist naar bijzondere bestemmingen. Sommige steden zijn minder vanzelfsprekend. Hier is de authentieke cultuur of natuur nog te bewonderen. Er reist altijd een deskundige Engelse gids mee aan boord van de rivierschepen. Deze gidsen spreken de taal en kunnen u veel vertellen over de cultuur, tradities en geschiedenis. Tijdens deze riviercruises zijn er excursies beschikbaar.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan